tag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post2681340956723999634..comments2024-03-28T23:42:39.338+02:00Comments on kinttupolut: kakkuangstmarikan poluthttp://www.blogger.com/profile/01243780710691063481noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post-32150925083743153102015-04-28T09:11:25.446+03:002015-04-28T09:11:25.446+03:00:)
kakuilla on ihan oma elämänsä, näköjään.
:)<br />kakuilla on ihan oma elämänsä, näköjään. <br />marikan poluthttps://www.blogger.com/profile/01243780710691063481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post-12187661200564277412015-04-27T21:57:29.473+03:002015-04-27T21:57:29.473+03:00Joskus se vain vastustaa. Tuo leipominen ja samaa ...Joskus se vain vastustaa. Tuo leipominen ja samaa kakkua saa vääntää vuosikausia ja sitten kun ne kolme tehtyä laittaa pinoon, tulee yksi pienehkö kokonainen. ja toisella kertaa sillä samalla ohjeella kakku ei mahdu uuniin vaan tulee vastaan keittiön ovella. Ota niistä sit selvää... Mäkin olen leiponut pikkutytöstä lähtien ja edelleen kakut onnistuvat yllättämään.Katihttps://www.blogger.com/profile/15792021142978175559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post-35024526617499281602015-04-27T16:02:00.049+03:002015-04-27T16:02:00.049+03:00Anteeksi, että hihitän!
(ja kyllä, laita munat enn...Anteeksi, että hihitän!<br />(ja kyllä, laita munat ennen vatkaamista kuorineen lämpimään veteen, vatkaantuvat paremmin)Helmi Nainenhttps://www.blogger.com/profile/09436660441140536238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post-82322808877674751532015-04-27T12:28:08.718+03:002015-04-27T12:28:08.718+03:00Mutta kirjoittaa en osaa edelleenkään! Mutta kirjoittaa en osaa edelleenkään! Arkienkelihttps://www.blogger.com/profile/17153308767389375298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8134796904060446347.post-86526728906165907702015-04-27T12:27:28.136+03:002015-04-27T12:27:28.136+03:00En mä tiedä onko sulla tämä konsti jo käytössä, mu...En mä tiedä onko sulla tämä konsti jo käytössä, mutta aikani (20 vuotta) kakkupohjieni laadun heitellessä kuin suomen sää , mä löysin jostain neuvot joiden jälkeen kakku jokikinen kakku siis on onnistunut: käytä lämpimiä munia. Jos et ole satavarma onko ne vai ei, niin laita hetkeks vesihauteeseen. Toinen : vatkaa aparaattien hitaimmalla teholla. Kauan. Lykkyä!Arkienkelihttps://www.blogger.com/profile/17153308767389375298noreply@blogger.com