torstai 15. elokuuta 2013

ärtsymuttuisuus

eilinen oli kummallinen päivä.
Olen monta päivää kiitänyt eteenpäin yleisessä hyvänmielenhyrskeessä, eilen vain en. Ja vaikka kuinka yritin kaksin käsin ruorista kurssia kääntää, olin vain ärtsymuttuinen.
Ärsyttävää olla ärtsymuttuinen ilman hyvää syytä, olen varsinainen riidankylväjä.
Ärsyttää, koska talossa on yksi pieni ihminen joka ihan todesti tarvitsisi läsnäolevan kypsän rauhallisen tukevan aikuisen uudessa koulussa aloittamiseen. Ei mitään mielipuolisia säpsyjä saavaa sekopäätä.
Grr itselleni.

Yritän päästä aallonharjalle mukaan, hyvänmielen ja voiman hyrskeeseen - Vintti: olet guruni tänään!

Asioita, jotka ärsyttävät ihan suotta ja joista voisi jo päästää irti.
- verstaskoneella bloggeri toimii vain näppäinkäskyillä, ei hiirellä. (Ärtsystä voisi päästää irti, koska pystyt käyttämään näppäimiä ihan hyvin)
- hieno lääps-viuh kadotti linkkilistan, eikä suostu tekemään uutta linkkilistaa vaikka kuinka lääpsin. (Ärtsystä voisi päästää irti, koska tarvitseeko siellä netissä notkua? Jos tarvitsee, niin kyllä voi kirjoittaa osoitteet ihan itsekin. Ja aina voi mennä liikkeeseen itkemään ettei kone toimi)
- Pikkusiskon kouluun liikkumisen vaikeus (mikä ihmeen vaikeus? Ratkaisu on yksinkertainen: menet bussitoimistoon, hankit bussikortin ja liikut yhdessä lapsen kanssa kunnes hän kokee olonsa turvalliseksi.)
- koulunalkuhässäkkä - koko ajan tulee uutta säätämistä. (Ärtsystä voisi päästää irti, koska ihan hetken päästä hässäkkä on ohi. Yksi asia kerrallaan, kyllä se siitä.)

Asioita jotka harmittavat, mutta eivät ärsytä
- opiskeluajan vähyys. Aina on jotain muuta säätämistä.
- kutomisajan vähyys. Ei vaan saa aikaiseksi.
- oman ajan vähyys. Aina on jotain säätämistä.

Asioita jotka ovat hyvin, tosihyvin tai loistavasti
- kaikki muut.

Niin että mikä on probleemi? Hmh.

Kävelin aamulla töihin, koska bussikortti puuttuu vielä. Iltapäivällä menen Pikkusiskoa vastaan, bussittelemme yhdessä kotiin.
Sain tunnin verran omaa aikaa ja liikuntaa.
Niin että oikeasti, mikä on probleemi? (no tietysti se, että jos olisin mennyt pyörällä, olisin ollut perillä nopeammin. Ja jos olisin mennyt bussilla, olisin voinut käyttää matkan opiskeluun.)
Kyllä niin on tervehenkinen asenne ihmisellä, mikään ei koskaan ole hyvin.
Höh ja pöh sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti