tiistai 25. helmikuuta 2014

ihan normaalia menoa

Tapahtunut tällä viikolla tähän mennessä:

-hraH tuli kotiin maailmalta. En tiedä mitä mieltä olen. Lähinnä koska samaan aikaan alkoi Ankea Arki. Viikossa ehtii unohtaa näköjään turhankin helposti miten a) laitetaan aamupalaa b) laitetaan ruokaa c) mennään ja tullaan ja harrastetaan d) ylipäätään eletään sievästi, siveästi ja kurinalaisesti. Olen aivan eksyksissä omassa arkielämässäni. *huok* Siisti (=kokkaamista välttelevä) pastakeittiö muuttui kertaheitolla kaaokseksi. Mikään näistä ei tietenkään ole hraH:n vika. Se vain palasi niin kätevästi tähän samaan syssyyn.

- yhdellä vatsatauti (?), yhdellä flunssa tulossa, yksi muuten vain angstinen. Lisäksi yhdellä gerbiilikuume.

Ihan normaalia menoa siis.

- Nuoriso, joka oli iloista, avointa ja mukavaa muuttui heti Ankean Arjen alettua kyräileväksi, väsyneeksi ja angstaavaksi.

Mitä suurimmassa määrin normaalia menoa.

- Ja minä olen väsynyt, väsynyt, väsynyt. Ensin nukuin huonosti hraH:n poissaolon takia. Sitten jatkoin huonostinukkumista sen läsnäolon takia.

Täysin normaalia.

emmääjaksa.

Sain kukkia; ei se ollutkaan viini- ja oliiviöljytiloilla vaan sitrus- ja anjovistuotantokonferenssissa. 


sisältä tyhjä, onneksi. Onneksi anjovikset löytyivät vakuumipakkauksista.
2 kommenttia:

  1. Erikoinen ilmiö tuo lasten muuttuminen arjen alkaessa! Meilläkin oli lomalla hymyilevä, jutteleva ja perheen kanssa viihtyvä teini, joka nyt lymyää omissa oloissaan (puhelimen kera, tietty) ja murahtelee vastaukseksi. Mutta iloisena huomaan että nyt on aaulla seitsemälltä jo valoisaa! :-) Tsemppiä arkeen teille ja meille ja kaikille!

    VastaaPoista
  2. Valoisuus on kyllä ihana asia! Ja mitkä illat! Tuoksuu jo keväältä.

    VastaaPoista