keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

keskiviikkokummallisuus

Sataa.
On märkää-kylmää-pimeetä.

Kuvitellaan että on joku semmoinen henkilö, joka kroonisesti haluaa kaikenmoista. Polkupyöriä, Amsterdaminmatkoja, uusia astioita ja sekalaisia teknillisiä härpättimiä, vaatteista ja muusta oheiskrääsästä puhumattakaan.
Ihan vain kuvitellaan, noin niinkuin lämpimiksemme, tällaisen märän, kylmän ja pimeän sadepäivän vastaiskuksi.
Kuvitellaan sitten, että sillä ihmisellä olisi joutilasta rahaa. Vaikka suunnilleen sen verran että se voisi toteuttaa yhden isomman tai muutaman pienemmän niistä asioista joita se on joutilaina hetkinään halunnut.

Niin arvatkaa mitä se sitten tekee?
Ei yhtään mitään.

Ihan vain siksi, että amsterdaminmatkoja ei saa maitokaupasta, polkupyörät ovat kumminkin vääränlaisia, vanhoja astioita on ihan riittämiin, ja teknilliset härpättimet toimivat kaikki ihan niinkuin pitääkin ja sitten vielä vaatteetkin käyttäytyvät vielä ihan asiallisesti.


radikaalia valaistumista odotellessa...

ps. kuvat eivät liity tapaukseen mitenkään

(paitsi että ehkä sillä tavalla että se kuvitteellinen henkilö haluaa myös lisää kissoja) (kunhan vain oikealla kasvattajalla olisi oikeanlaisia)

6 kommenttia:

 1. Meillä Vaimo sanoo, että on liian vähän kissoja. 3kpl.

  VastaaPoista
 2. Timo: metka juttu, meillä vaimo on ihan samaa mieltä. Paitsi että kissoja on vain kaksi ;) (toistaiseksi)
  (miehellä on asiasta lähes yhtenevä mielipide!)

  VastaaPoista
 3. Mut voihan sen rahan laittaa odottamaan sitä, että se tarve amsterdaminmatkailuun yhtäkkiä löytyy. Tai sit tosiaan, onhan kissakin tavallaan sijoitus. Sijoitus tulevaisuuteen...

  VastaaPoista
 4. Pistät rahat jemmaan ja nautiskelet ajatuksesta, että voit milloin tahansa pyyhkäistä Amsterdamiin pyöräilemään. Sitten keräät kesällä ostosvoimia ja hihkaiset kotona, että adios, meikä polkee hetken eri baanoilla.

  Itse tosin valitsin aivan päinvastaisen taktiikan. Jo ennenkuin se ylimääräinen raha pääsi tililleni saakka, oli kulutussuunnitelmat aivan valmiit. Mitään ei jäänyt :)

  VastaaPoista
 5. Totta, eihän se raha mihinkään vanhene. Ja kieltämättä, tuo rvaK:n heittämä ajatus on kutkuttava.

  Probleemi (jos sitä nyt voi sellaiseksi sanoa) on se, että jos ikinä siirrän yhtään mitään talteen Jemma-tililleni, en pysty ottamaan sitä sieltä pois...pitää nähkääs olla pahanpäivänvara.

  VastaaPoista
 6. Amsterdamin matkoja saa internetistä. ;)
  Mutta en mä siellä uskaltais pyöräillä niiden paikallisten seassa!

  VastaaPoista