perjantai 17. huhtikuuta 2015

pakoilua

Verstaalla taas. Olen ihan älyttömän huono potemaan. 
Tietenkin ja itsestäänselvästi haluaisin aina ja jatkuvasti maata rauhassa, kenekään häiritsemättä ja lukea ja lusmuta, mutta kun en osaa. Tai pysty.
Mm. en lukenut siivouskirjaa (ks. edellinen postaus) koska ihmisellä on paljon kaikenmoista muuta tekemistä kuin siivoaminen.
Siivoaminen on kivaa ainoastaan silloin kun pakoilee jonkin vielä tyhmemmän jutun tekemistä. 

Siispä pakoilin jonkin vielä tyhmemmän jutun tekemistä: etsin sohvien ja hyllyjen alta kaikki kissojen jemmaamat pallot. 
Kissojen mielestä se oli hermostuttavaa: kovalla työllä ja vaivalla jemmatut pallot olivat ihan vapaana villissä luonnossa. 
Taloudessamme vallitsi hetkellinen kaaos, jonka jälkeen pallovaivasta huojentunut kissa meni istumaan pahvilaatikkoonsa. (ja toinen meni Isoveljen sänkyyn päiväpeiton alle kehräämään)
Yhteistuumin Pikkusiskon kanssa pakoilimme lisää jonkin vielä tyhmemmän asian tekemistä ja valokuvasimme gerbilaarin tunnelimuodostelmia. Epäkiitollista puuhaa, koska gerbilaarin lasi heijastaa ja asukkien mielestä se on suuri yksityisyydensuojaan kohdistuva rikkomus ja ne alkavat tömistellä ja säntäillä ympäriinsä kuin päättömät gerbilaarit.

Ja tällä hetkellä istun verstaalla pakoilemassa työnteentää.
Jos pitäisi ihmisen päivittää CV:nsä, niin voisin laittaa siihen että ammattimainen pakoilija.
4 kommenttia:

 1. Meillä on siivouskaapissa yksi keppi, millä saa kaikkialta kissojen lelut esiin: Pianon, kirjahyllyn, pakkasen, jääkaapin ja senkin alta. Se keppi kun kalahtaa, tulee heti koira ja kissat paikalle. Niistä on hauskaa kun leluja tulee esiin. Ne pannaan kissanlelukoppaan ja sieltä ne kissat sitten levittelee lelunsa pitkin kämppää. Pekka on ainoo kissa joka vie nukkumapaikkaansa unileluja ja tyynyn pään alle.

  VastaaPoista
 2. Siivoaminen on ollut kivaa ainoastaan silloin, kun on pitänyt lukea tenttiin... Kyllä vessa kiilsi. :P

  VastaaPoista
 3. Siivoaminen ei ole milloinkaan kivaa. Gerbilaarin katsominen on aina kivaa. Minä katselen vällä konnaariota, siellä asiat tapahtuvat gerbilaaria hitaammin, mutta asukkaat ovat kovasti kiinnostuneita minuta. Meillä on välillä ollut jopa tuijotuskilpailuita :)

  VastaaPoista
 4. Timo: meillä on pitkä lasta, jonka kanssa koukitaan huonekalujen alta. Ja vähintään yksi kissa on heti paikalla vahtimassa leluja. Niiden mielestä vissiin leluja alkaa pelottaa avotaivaan alla, kun ne täytyy heti pelata takaisin :)

  Kati ja rvaK: juuei, siivoaminen ei koskaan ole kovin kivaa.

  VastaaPoista