tiistai 27. marraskuuta 2012

rintavarustuskreemi

Olin eilen Isosiskon seurana hammaslääkärillä. Kyllä oli kokemus.
Oli Iloinen Opiskelija joka teki normaalia perusteellisemman tarkastuksen sekä hänen kurssitoverinsa Hidas-Antti. Ei oikein Hidas-Antti ei kyllä kirjurina pärjännyt. Aina oli hampaan verran jäljessä, ja sekoitti kuutoset ja seiskat. Moneen kertaan.

Sitten tuli Hitaan-Antin seukkakumppani hakemaan anttia "sekoittelemaan pastaa" (?) johonkin näytehuoneeseen. No anttihan se hermostuksissaan kirjasi entistä tankerommin hampaita taulukkoonsa ja Iloinen Opiskelija turhautui vähän. Sekoitti Hidas-Antti tappimaiset, tapihkot ja tapit ja meni koko kirjaus ihan sekaisin. ("klikkaa nyt sillä hiiren oikeella. Eikun oikeella. oikeella!")
Sitten Hidas-Antti alkoi venytellä ja olla sitä mieltä että hänpä suikahtaa vaikka tuonne röntgeniin katsomaan olisiko jotain.

Lähti Hidas-Antti ja tuli opiskelijan opettaja tarkistamaan hampaita että oliko hyvin tarkastettu.
Tehtiin koko tarkastus alkuhaastattelusta asti uusiksi ja Iloista Opiskelijaa hermostutti ja menivät kuutoset ja seiskat hälläkin sekaisin. Mutta ei hätiä mitiä, menivät ne sekaisin opettajaltakin, koska toiset puuttuvat ja toiset eivät.
Opiskelijan opettaja pyysi konsultaatiota oikomisen opettajalta. Joka sitten hänkin teki tarkastuksen että onko hyvin tarkastettu.
Ja kun kaikki olivat tarkastelleet, päädyttiin lopputulemaan: ei mitään tehtävissä - hienosti hoidettu hyväkuntoinen ja kaunis purukalusto.
Aikaa meni puolitoista tuntia.
Vähän liioittelua jos minulta kysytään, noin niinkuin perushammastarkastukseksi. (vaikka täytyyhän opiskelijoiden saada harjoitella!)

*

Kurkistin huvikseni blogin roskapostipuolelle. Viimeisin viesti oli joltakulta joka oli kuulemma viettänyt iloisen hetkosen sivuillani ja kutsui nyt vastavierailulle.
Tule ja tutustu rintavarustusta muhevoivaan kreemiini, kutsui tuo vieraalla kielellä.

Käytetäänköhän tuommoista kreemiä sisäisesti vai ulkoisesti?
Jos sisäisesti, niin juoden vai syöden? Riittääkö jos lusikoi lautasellisen muhevoivaa kreemiä vai myydäänkö kreemiä pullokaupalla? Onko makuvaihtoehtoja?
Paljonko muhevoituu?
Onko vaikutus pysyväisluonteista vai hetkellistä?

Jos kreemi on ulkoiseen käyttöön, niin voidellaanko sillä itseä vai topataanko rintsikoiden sisumus kreemillä?
Onko valuvaa vai tankeaa kreemiä?

Kyllä niin tuli mieleen joku sellainen ryönä, jota nuo ikkunaremppamiehet pursuttelevat tuonne ikkunakarmien väliin. Semmoinen vaahtomuovinnäköinen.
Että sellaista kreemiä tuonne puseron sisuksiin ylävarustuksen muhevoimiseksi näin pikkujouluaikaan.

Taidan yrittää pärjätä luomuna vaan.

*

2 kommenttia:

  1. Hihhihii... taidan minäkin pysytellä kreemeistä kaukana...

    Meidän nuori neiti pääsi pariin otteeseen myös opiskelijoiden hoidettavaksi. Ei ollut Hidas-Antti paikalla silloin, vaan varsin päteviä hammaslääkärinalkuja, mutta kyllä se silti kesti. Mitään ei voinut aloittaa eikä lopettaa ilman opettajan lupaa, ja opettajaahan odoteltiin. Toisaalta - neiti Keväällä kun on ollut vauvasta asti kiillevaurioita ja reikiintyy hyvin helposti - moneen kertaan tarkastamisesta oli kyllä etua. Korjasivat tytön suussa juttuja, jotka olivat terveyskeskuksen hammaslääkäriltä jääneet kokonaan huomaamatta...

    VastaaPoista
  2. Olipahan hammaslääkärivisiitti :O

    Taidanpa mäkin jättää noi kreemit jollekin toiselle...

    VastaaPoista