perjantai 14. helmikuuta 2014

Minä hiihtelen metsiä hiljakseen...

...tai ehkä kuitenkaan en.

Edessä yhdeksän verstaatonta päivää. Jee.
Ja yhdeksän hraHakkaraisetonta päivää, epäjee. Ja höh ja pöh.

Minusta on aina vain epää että toiset pääsevät viini- ja oliiviöljytuottajien konferensseihin ja toiset eivät.
Minulla olisi sille tarvetta ihan paljon enempi kuin toisilla, katsokaa vaikka:

 

Jos ei tällaisella oliivituotannolla ole ansainnut konferenssia, niin millä sitten. Kysyn vaan, häh.

On muutenkin ollut vähän touhuisampi päivä. Yksi annos lääkäriä ja edelleenohjaus sieltä jonnekin spesialistille yhdelle lapselle, yksi on riemuinnut koulun ystävänpäivädiskosta ja kaikki kolme juhlivat isomamman synttäreitä sydämensä kyllyydestä.

Ja nyt meillä on loma.
Lomalomaloma.Ja koska olen ihan kamalan leuhka, niin tässä kuva siitä, mitä eilen leivottiin ystisdiskoon. Olivat kuulemma menneet heti. Kiitos Sennielle kolmenkolkkaan reseptistä!

No höh, en onnistunut liittämään toista kuvaa. 

5 kommenttia:

 1. Hei, Taas samixiiiiii! Ainakin oliivipuun kasvattajana. Just leikkelin raakustani muutaman oksan pois ja nyhdin ison osan lehdistä, että pääsin eroon kilpikirvoista. Sit luin, että oliivipuuta pitäisi suihkutella sisätiloissa, koska se tykkää kosteudesta. Mokomakin hienohelma... ;) Mut kai sitä on pakko yrittää.

  P.S. Hyvän näköisiä keksejä!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa!

  Meidän 9v lähti tohinalla ystävänpäivä discoon. Ei tanssimaan vaan ostamaan herkkuja buffetista :)

  VastaaPoista
 3. Kati: meilläkin tuhoeläimet syynä lehdettömyyteen. Tosin meillä ne elukat ovat vähän isompia, suunnilleen kissan kokoisia...

  RvaK: kiitos. ja kukapa sitä nyt diskossa tanssisi, ainakaan jos voi notkua buffan puolella.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että onnistui!! Anteeksi kauheasti kun en muka ehtinyt kommentoimaan kun kyselit siitä leviämisestä.. Tänne tuli appivanhemmat, ja ei oikein pysty olemaan tietsikalla samalla lailla:)

  Suomalaiset ja amerikkalaiset jauhot ovat erilaisia, eli siinä voi olla pelkkä syy. Ei niitä pitäisi tarvita litistellä, päin vastoin. Sen takia laitankin kylmänä uuniin ettei liikaa leviäisi. Mutta ilmeisesti jos laittaa liian vähän jauhoja, silloin ei pysy kasassa yhtä hyvin.

  Me taas tehtiin taikina tänään:)

  VastaaPoista
 5. Sennie: vaihdettiin leivinjauhe ruokasoodaan ja säädettiin jauhojen määrää ja leivottiin koekakkusia: sillä leviäminen ratkesi ja saatiin aikaan ihania herkkuja! Taatusti tehdään uudestaankin, ihan omaankin käyttöön.

  VastaaPoista