keskiviikko 24. syyskuuta 2014

sairaspäivän ratoksi

poden kevyttä flunssaa kotona; olisin varmaan jaksanut kykkiä verstaallakin, mutta illalla olisi ollut ulkohommia, jonne en totisesti olisi kyennyt.

Nukuin purukuminsitkeää aamu-unta tuntikausia. Join ämpärillisen kahvia.
Nyt olen jo melkein elämäni kunnossa.


Rönysin läpi sekavan vaatekomeroni, työnsin sivuun vaaleasävyiset kesähepeneet ja survoin suloiseen sekasotkuuni maanläheiset pehmeänväriset syys- ja talvitamineet.
Laskin huvikseni: 33 - poislukien koti- ja ulkoilu/liikuntavaatteet, alusasut (sukat, sukkikset ja vastaavat) ja semmoiset työvaatteet, joita käytetään tietynlaisissa edustustilaisuuksissa.
33 vaatetta on muuten ihan älyttömän paljon: 5 alaosaa (farkut, 3 klänninkiä, siistit housut); 5 neuletakkia (2 värikästä, 3 yksiväristä); 5 neuletta (2 siistiä yksiväristä; 3 paksua, iloista ja arkeen sopivaa); 15 trikoopaitaa (8 pitkä-, 7 lyhythihaista, eri väreissä); 3 eriväristä huivia.
Heti tuli kriizi ettei ole mitään päällepantavaa.Ja nyt aion omistautua kotiprn:lle, elikkästen keittokirjalle. Hain eilen kirjastosta ElBullin Perheateria: jos työpaikkaruokalan listalla on sangriaa, se ei voi olla huono paikka. (tai tietysti voi, ehkä se on niin kurja paikka, että on pakko olla päissään aamusta iltaan.)
Minun työpaikkaruokalassani on enimmäkseen pastakeittiön eilisiä tähteitä. Eikä hraH:kaan ole pahemmin elvistellyt sangriakannullisilla.
Kyllä niin eivät tasan käy onnen lahjat.

1 kommentti:

  1. 1. Ihana profiilikuva. Elegantti, salaperäinen, aavistus huikeasta kauneudesta, uteliaisuutta herättävä, ranskalaista naisellisuutta huokuva

    2.Elbullin perheateria??? Mikä tä häh? Mäkin haluan sangriaa töissä eli kotona.

    3.Vaatekaappi kuulostaa hyvältä. Kuvia hei, älä unohda.
    Mäkin haluan laskea mun vaatteet.Pärjääkö oikeasi yksillä farkuilla? Onko kauhea puute kun ei ole siistejä housuja? Miljoona huivia kyllä.

    VastaaPoista