perjantai 30. tammikuuta 2015

Haaste: ilahduta bloggaajakaveria!

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).


- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain  omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!


- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.


Minä puolestani haluan ilahduttaa Katia joka nykertää Kirahville kaulahuivia Ja rvaKepposta, jonka kanssa emme ihan onnistuneet saamaan aikaan blogitreffejä Välimeren saaristoon.

*

Pikkusisko tänään aamulla: "äiti, tunnetko sä yhtään professoria?"
minä: "no joo ja ei. Siis tottakai tunnen, mutta ei mulla ole professoreita henkilökohtaisina ystävinä. Mitenniin?"
PS: "me on perustettu mun kavereiden kanssa kerho. Sen nimi on STW, save that world. Me keksittiin että jos ottais talteen kaiken sen veden mikä suihkusta valuu viemäriin, niin sitten maailma pelastuis. Me tarttettais vähän apua professorilta että miten semmoinen suodatin rakennetaan."
minä: "ai. tota. no kielitieteen professorista ei taida ihan hirveesti olla apua tossa jutussa"
PS: "ja ennen kuin sä sanot että jokaisen pitää tehdä yksi hyvä työ, niin mun mielestä maailmasta ei tuu parempi jos kaikki vaikka tervehtii kauniisti. Meidän täytyy tehdä jotain."

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta!

  Toivottavasti saari on vielä merenpinnan päällä ja paikalliset eivät ole sulkeneet bisneksiään meidän trion vierailun jäljiltä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta. Tää kuittaa ja bloggaa joku päivä, kun ehtii, aiheesta. :)

  VastaaPoista
 3. pikkusisko <3
  kerro terveisiä, että kurakummikin haluaa osallistua maailman pelastamiseen!

  VastaaPoista
 4. Kati ja rvaK: kelpaisiko posti? Yhteystiedot saisi jättää marikanpolut a gmail.com

  Kurakummi: syytän vain ja ainoastaan sinua tuosta maailmanparannustouhusta: niillä on käsikirjana semmoinen eepos, jonka olet joskus tuonut Pikkusiskolle. Jee.
  Ja maailmanpelastuksellisia ratkaisuja eivät tietenkään ole esim. suihkuajan lyhentäminen tai kasvisruuan syöminen, ehei; liian pientä. Tulppa tehtaaseen ja siitä poikki!

  VastaaPoista