keskiviikko 1/2: kotimaanmatkailusuunnitelma

elän parhaillaan hyvinkin matkailullista elämää, eilen käväisin Tampereella työasioissa ja perjantaina lähden Helsinkiin jonkinsortin luokkaretken valvojaksi.

Pikkusisko henkiystävineen on äänestänyt minut valvovaksi viranomaiseksi kesäiselle pääkaupunginvalloitusretkelleen.
En oikein tiedä onko se kunnianosoitus vai epäluottamuslause.
Että olenko niin viilee ja kiva että lauma keskenkasvuisia viettää mieluiten aikaasa juuri minun kanssani, vai olenko niin vedätettävissä että lauma keskenkasvuisia viettää mieluiten aikaa nimenomaan minun kanssani?
Ja kumpi noista vaihtoehdoista on parempi?
Entä todennäköisempi?
Mitä kaikkea voi tapahtua jos jälkimmäistä?

Sain lunastettua junaliput miksi minusta verkkokauppa on olevinaan niin kovin vaivalloista, vaikka oikeasti se on todella kätevää ja helppoa?
Tykkään kumminkin siitä, kun voi valita itse paikkansa, eikä tarvitse olla VR:n paikka-arvonnan objekti, vaikka joskus siitäkin kyllä seuraa ihan metkoja juttuja.

Tytöt toivoivat luonnollisesti työskentelyhyttiä, koska kerran kaksi heistä on päässyt sellaista testaamaan, mutta olimme sen verran viime tingassa liikenteessä, että hytit olivat menneet.
Pienellä aikataulujärjestelyllä saimme sentään menomatkalle neliön ja paluumatkalle perhehytin.


Ajattelin että vapautan nuorison hupilandiaan ja viiletän itse pääkaupungin humuun hummailemaan, se on mielestäni ainoa oikea käypä suunnitelma.

Oikeasti kyllä tykkään niin paljon huvipuistojen ilmapiiristä, että luultavasti vaeltelen siellä ihan ilokseni loppupäivästä.
Yhteenkään härpäkkeeseen en kyllä mene.
Enkä halua nähdä kun ne hullut kakarat menevät.**
ps. huom kaikki skumppatyypit, teille on osoitettu erittäin pätevä markkinointitarjous tämän sarjan aiemmassa postauksessa.
Kyseinen skumppaa janoava kelpaa kyllä myös prosecco ja cava. ryhmittymä edustaa maassamme hyvin yleistä, mutta päivän agendassa valitettavan vähälle huomiolle jäävää keksiäkäistä naisihmistä, jolla on ikiaikaisen brittiläisen sanonnan mukaan  champagne taste on a beer budget.

Kyllä kannattaa pitää hyvällä mielellä tämmöinen ryhmittymä, koska heidän käsissään on kotomaamme koko tulevaisuus. Vapauttavat ravintoloihin remuavia kakaroita jos turhautuvat.**

postaus päivässä, kaksi parhaassa sarjaa.


ainiin, se luokaton kuva:Kommentit

 1. Huvipuisto - sellaiseen olen jossain sivulauseen pätkässä lupautunut lapsoseni viemään tänä kesänä. Raasut ovat toistaiseksi välttyneet moisilta paikoilta kokonaan, koska äiti on hermojaan menettävä meluherkkä hsp :D Mutta nyt kai se on pakollista. Oh dear ja herra varjele.

  Ihanaa, että nostit tuon skumppasponsoroinnin näkyville! Kyllä ne kohta käyvät täkyyn kiinni ja sitten sen kuin skoolaillaan kaiket päivät ja kirjoitellaan päivähiprakoissa kuplajuoma-arvioita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hsp minäkin, ja olen luultavasti aivan raatona päivän jälkeen.
   Silti huvipuistojen ilmapiirissä on jotain aivan älyttömän kiehtovaa ja hienoa - silloin kun saa olla täysin ulkopuolisena. Jos joutuu osallistumaan yhteiseen riemuun niin *huh*!

   Poista

Lähetä kommentti