ulkonäköpaineita ja muita outouksia

Jos vahingossa laittaa aamulla yövoidetta naamaan liian pientä kirjoitusta putelissa niin saako syyttää vetämättömyydestä ja päiväsaikaisesta uneliaisuudesta sitä?

Tai jos illalla läträä vahingossa naamaan päivävoidetta?
Aiheuttaako unettomuutta ja levottomia öitä?
se kyllä tuoksuu paremmalta että ei varmaan aiheuta.

Jos jostain syystä ja ihan vahingossa ei kuitenkaan sen takia että olisi liian pientä kirjoitusta tulee peseytyneeksi miesten saippualla ja alkaa tuoksua mieheltä niin alkaako horjua sukupuoli-identiteetti ja kiinnostuuko vastakkainen vai omainen?
Jos vastakkainen niin kumpi se on ja mitä siitä pitää ajatella?

Jos ei ole käynyt pitkään aikaan kampaajalla ja pää on villava kuin lampaan ahteri ja random tuttava sanoo että sullakin on uus hiustyyli en meinannut tuntea niin onko kettuilua?


*

Onko teillä koskaan ollut semmoista outoa haavetta joka sitten toteutuu?

Minulla on ollut monta vuotta.
Yhdessä kirjassa oli semmoinen vanha pariskunta, jolla oli yöpöydän kaapissa konjakkipullo ja kristallilasit ja sitten jos oli työlään päivän ilta ne istuksivat sängyssä ja siemailivat sitä konjakkia kristallilaseista ja rentoutuivat.
Se oli ihan pieni sivujuonne kirjassa jonka olen lukenut ekan kerran absoluuttina ja teininä mutta se on jäänyt mieleen.
Yhtenä rankan päivän iltana minua otti päähän sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti ja palelsikin.
Menin kuumaan suihkuun ja kaasin snapsilasiin emme omista kristalleita ja en jaksanut kiivetä jakkaralle etsimään konjakkilasia ihan vain ruokalusikallisen konjakkia ja sitten menin sänkyyn lukemaan kirjaa.
Luin ja siemailin ja luin ja siemailin.
Se oli justiinsa niin rentouttavaa ja mukavaa ja ylellistä ja aikuismaista ja lähestulkoon täydellistä kuin olin kuvitellut.
Että kannattaa toteuttaa omituisia haavejuttuja.

Millaista kannattaisi seuraavaksi kokeilla?








15 kommenttia:

  1. Mun ainoa viimeaikojen kokemus jonkun tuoksun aiheuttamasta kiinnostuksesta on se, kun golfkentällä suihkuttelin bägin taskusta löytynyttä, vanhentunutta hyttysmyrkkyä sääriin ja käsivarsiin sillä seurauksella, että sain pian kimppuuni hirmu parven kärpäsiä :D. Ei puhettakaan, että joku komea miespuolinen peluri tai ylipäätään kukaan olisi lähestynyt..

    Mulle tulee pelkästä konjakin hajusta niin paha olo, että siitä on rentous kaukana, mutta tilkkasen sherryä (ei aavistustakaan, miltä maistuu) voisin kyllä siemailla niistä kristallilaseista, koska se kuulostaa hienostuneelta. Samalla pitäisi varmaan pelata pyöreän pöydän ääressä jotain sivistinyttä kortti- tai lautapeliä (oikeasti tiedän kaksi harmaatukkaista pariskuntaa, joille tämä on yhteinen tapa kerran viikossa, mutta en kuolemaksenikaan muista, mikä sen pelin nimi on...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muistin (onneksi, koska oli vähällä mennä yöunet miettiessä). Se on bridge.

      Poista
    2. Brdige kuulostaa ehkä vähän harmaantuneelta, mutta selvästi - sherry kristallilaseista ja jonkin sivistynyt lautapeli pitää laittaa to do -listalle.

      (uhh, meillä se menee varmaan olut&shakki)
      (mä en osaa shakkia)
      (pitää siis opetella)
      (oon perheen ainoa joka ei osaa)

      Poista
  2. Mun haave oli kauan joskus nuorena, että katson yksin telkkaria ja juon baileysiä jäillä. Kun telkkarissa se näytti aina niin kivalta. No ei se ollut.
    Nyt aikuisena kyllä rakastan juoda jotain YKSIN, itsekseni. Vaikka sitä baileysiä.

    Sit olen toivonut olevani vähän kuin muumilaakson emo, jolla on kauhiasti omia ja vieraita tyyppejä talossa. No, sitä saa mitä tilaa :D

    VastaaPoista
  3. Mukavan kuuloinen tuo outo haaveesi. Mulla ei sellaista oikein taida ollakaan enkä tykkää konjamiinista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin. Naamarasvoista; sain joskus sellaisia minituubeja erään merkin päivä- ja yövoidetta ja kerran, kun ei ollut muutakaan niin laitoin sitä yövoidetta. Ensinnäkin se tuoksu oli ihan kamala ja toiseksi se alkoi jotenkin kutittaa naamaa, joten pesin sen pois ja laitoin apteekin perusvoidetta. Pitäisi muistaa heittää ne tuubit pois joku vuosi..

      Poista
    2. On muuten ihan olennaisen tärkeää, että naamarasva tuoksuu. Jos se löyhkää tai haisee, kutiamisesta puhumattakaan, se joutaa heti pois!
      En uskalla vaihtaa mitään tuotteita nuuskimatta toiseen :)

      Poista
  4. Onhan näitä. Toiset olleet kivoja ja haaveilun arvoisia ja sit niitä, jotka ei olleetkaan. Mä esim (varmaan vuosia) ajattelin, että olisi ihanaa syödä jäätelöä suoraa isosta rasiasta ja katsella nyyhkyleffoja, niinkuin jenkkisarjoissa. Sitten kun sen toteutin, ei se ollutkaan kivaa.
    Sitten taas tää viileä vanha talo-tulipesät-villasukkahiippailu on ollut just sitä, mitä haaveissa halusinkin <3
    Mistähän se muuten johtuu, että miespesuaine tuoksuu miehessä hyvältä, mutta kun sillä pesee (vahingossa) itse, se lemuaa pahalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli muuten ihan sama nyyhkyleffa-jäätelöä-pöntöstä -haave. Mut sit muistin että en oikeastaan tykkää jäätelöstä.
      Enkä pysty keskittymään elokuviin.
      En sit viitsinyt testata haavetta tosielämässä, en vaikka olin hankkinut jopa täydellisen pyjaman sitä varten :D

      Poista
    2. ps. toivottavasti äiti ja isä ei lue tätä, mut kuka sanoi että mä peseydyin *vahingossa* ;)

      Poista
    3. No kun siinä lukee :-D Mut ei hätää, mä uskon, että teit sen tahallaan ;)

      Poista
    4. no *vahingossa* on suhtellinen käsite tässä tapauksessa ;)

      Poista
  5. Olen omakohtaisesti kokenut, että väärän sukupuolen peseytymisaineilla peseytyminen aiheuttaa vastakkaisessa sukupuolessa syrjintää. Maalaismummolassa pesaisin itseni rantasaunasta löytyneellä suihkugeelilla (ja vain osa kroppaa). Omiakin silmiä vähän kirveli se raikkaan merellisen sekä mausteinen tuoksu. Hra Kepponen alkoi saunan jälkeen valittamaan, että hänestä on kohtuutonta tulla sänkyyn, kun vaimo haisee siltä, että se olisi kieritelty sekä Axessa että Mennenissä. Hra Kepponen väitti että silmien kirvelyn ohella tulee tosi huonot vibat :D

    Ihana tuo toteuttamasi haave. Vaikka jotenkin vaikeaa ymmärtää, että joku haaveilee konjakin juomisesta, koska en voi mitenkään käsittää, kuinka ihmiset pitävät konjakista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua, mitä pitäis päätellä jos tulee pestyksi miessaippualla?!? ;) (toivottavasti äiti ja isä ei lue tätä. kääk)

      Täällä on kumman paljon konjakkiahdistuneita, sehän on oiva yömyssy. Pienissä erissä.

      Poista