perjantai 10. helmikuuta 2012

haaste: jos minä saisin päättää

lisää haasteita: jo monessa blogissa kiertänyt ja rouva Kepposen kautta tänne ilmaantunut "jos minä saisin päättää..."
Skippaan heti itsestäänselvyydet: maailmanrauhan ja kaikki sellaiset asiat, joita missiehdokkaat ja angstiset teinit tapaavat toivoa.

- toivon että lapseni löytäisivät oman paikkansa ja kutsumuksensa.

- että me hraHakkaraisen kanssa kasvaisimme ja vanhenisimme lempeästi ja leppoisasti yhdessä.

- että voisin harrastaa työntekoa: voisin tehdä töitä jollekin pienelle aatteelliselle yhdistykselle tai järjestölle, joka pystyisi juuri ja juuri maksamaan minulle kiinteät kuluni kattavaa kohtuullista toimeentuloa. Ja että minulla olisi jossain takataskussa sellainen määrä rahaa, joka mahdollistaisi erilaiset irtiotot: huolettoman matkustelun ja lomailun. Toivon, että toimeentuloni ei olisi riippuvainen työstäni, vaan työ olisi asia, jota haluaisin tehdä. Jos harrastaisin työntekoa, haluaisin viettää pitkiä joutilaita kesälomia ja haluaisin kokeilla ulkomailla asumista muutaman kuukauden. Vaikka sen kesän verran.

- siitä samasta rahastosta voisi löytyä sen verran vääntöä, että saisimme ostettua naapurintädin ulos asunnostaan, ja voisimme unelmaremontoida meidän ja naapurin asunnot yhdeksi jännittäväksi ja kodikkaaksi kokonaisuudeksi (sen kesän aikana, jolloin joko lekottelen Kreikan saaristossa tai syön itseäni halki ja poikki Italian! Ja putkimiehet tulisivat ajallaan, ja sähkömiehet tekisivät hommansa mukisematta). En vaan halua lähteä tästä omasta kodosta mihinkään. Suunnitelmakin on jo valmiina!

- ja sitten meillä olisi kilpikonnanvärinen maine coon, ja ruskeatiikeri maine coon. Jotka eivät riehuisi öisin (ainakaan kovin paljon).

- ja sitten toivon vielä, että kasvaisin ihmisenä muutoksia, häilyvyyttä ja epävarmuuksia paremminsietäväksi epäkontrollifriikiksi. Että olisin leppoisa.
(tämä onkin sitten jo hankalampi juttu)

**
Tässä piti esitellä alle 200 lukijan blogeja, joita itse asiassa taitavat olla melkein kaikki minun suosikkini. Sieltä vain sivupalkista lueskelemaan!

Haastan Wempulan, Veikkolan ja Häivähdykset joko tähän tai edelliseen haasteeseen, oman valinnan mukaan!

*
Helppo herkkuhelmikuu on päivittynyt: ruokia jo melkein kahdelle viikolle!

*

Tervetuloa lukijoiksi Ti ja MoonMamma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti