perjantai 6. syyskuuta 2013

perjantaikriizit

laahasin eilen kesän jäljiltä laiskistuneen ruhoni uimahallille.
Olin ajatellut että raahaan mukanani myös muita ruhoja, mutta lopulta sain seurakseni vain yhden pompahtelijan. Lyhyillä radoilla oli meneillään jotain intensiivitreeniä, joten jouduin räpiköimään pitkään altaaseen: siitä tulee traumoja ja melkein hukun. Ja muutenkin olin ihan kesäterässä, uimataidoton ja kaiken kirjoittamisen (ja muun oheis-lääps-viuhin) jäljiltä kankea.
Vesi oli märkää ja kylmää, liikunta on tyhmää ja kaikki muu myös.
Pikkusisko pakotti minut uinnin päätteeksi kylmäaltaaseen, mikä oli juuri niin kamalaa kuin miltä se kuulostaa ja näyttää, ehkä jopa vielä kamalampaa.
Paitsi että en hikoillut yöllä. Kai siitä sitten oli hyötyä.

Ajattelin että voisin mennä maanantaina lähihallille, mutta se ei olekaan vielä auki.
Sitten sain ihan heikotuskohtuksen, ja ajattelin että menisin semmoiseen tanssijumppahäsellysjuttuun.
Minä! Jolle sauvakävelykin on ajoittain haaste!
Kumpainenkaan jalkani ei ole koskaan kuullut juttuakaan, että sillä olisi jossain lähitienoilla joku pariksi sopiva kaveri.
En pysty toimimaan ryhmässä, aloitan aina väärällä jalalla ja väärällä tahdilla ja jos pitää tehdä jotain yhtaikaa käsillä ja jaloilla, niin kompastun ja törmään seinään. Ensin olen tietysti keilannut kumoon koko rivillisen niitä tanssijoita jotka ovat oikeassa tahdissa ja rytmissä ja oikeassa jalassa.
Yritän tulla tolkkuihini mahdollisimman nopeasti.

*
Pikkusiskolla on - äitinsä tytär kun on - kassimania. Pikkusisko on tällä viikolla käyttänyt kolmea eri koululaukkua, tarvetta olisi vielä ainakin yhdelle (kaksi laukkua on vääränväristä).
Minä olen käyttänyt neljää käsiveskaa, mutta mikään ei ole juuri se oikea.
Kasvatuksellisena aikuisena on muuten ihan käsittämättömän vaikeaa sanoa, että ei me nyt kyllä mennä tuhlaamaan noita sinun kuukausirahojasi siihen uuteen kivaan reppuun. Ei muuten, mutta jos sanoo noin, on pakko elää niin kuin opettaa, eikä silloin saa mennä myöskään itselleen osteskelemaan kivoja kasseja ja kukkaroita.
Kehvatsun kakara kun herätti uinuvan käsiveskahysteerikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti