maanantai 2. joulukuuta 2013

vinkeä viikonloppu

Olipas viikonloppu!
Nuoriso oli leireilemässä ja me aikuiset täysin hunningolla.
Perjantaina päädyimme viinille ja läl-läl-lää, minun viini- ja port-valintani olivat paremmat kuin hraH:lla joka kateellisena katseli vierestä kun minä herkuttelin. Varsinkin sillä portilla. (vinkki, jos listassa lukee että elegantti, niin uskokaa sitä!)

Lauantaina meinasi tulla kriisi, kun huomasin että perjantaina oli ollut toisenkin esseen palautuspäivä. Muuten ihan hyvä, mutta kun se essee oli aloittamista vaille valmis.

Yhteisestä perheensisäisestä sopimuksesta päästimme Jaakkotontun vihdoin eläkkeelle, mutta siitä huolimatta hyökkäsi jouluinen askarteluhenki kimppuuni.


Idea oli yhdenlainen, toteutus toisenlainen. Lopputulemana lapsukaisillamme on elämänsä ensimmäiset suklaatijoulukalenterit. Sunnuntaina leiriltä kotiuduttuaan ne katselivat niitä hetken, ja jokainen vannoi, että syö suklaat vasta jouluna. Hmh.Lauantaina illalla menimme yhdessä ystävien kanssa syömään, päädyimme maisteluannoksille. Juttelimme, nauroimme, ihmettelimme että miten on mahdollista: silloin joskus kauan sitten kun lapset olivat pieniä ja rahaa oli vähän, käytiin säännöllisemmin yhdessä syömässä. Nyt olisi aikaa, muksut pärjäisivät ja finanssiakin saattaisi riittää - silti vaan emme pääse yhteiseen pöytään asti.
Jospa se tästä taas.

Sunnuntaina stressaannuin. En yhtään tykkää kun makea elämä loppuu ja vastuu alkaa.
Isosiskolla oli suoraan leiriltä heti parit esiintymiset, kaikilla useampikin koe tulossa, koko joulukuu yhtä pelkkää säätöä.
Pudotus takaisin ankeaan arkeen.

*
Tällä viikolla verstaan pikkujoulukset. Jee.
Ette kumminkaan usko, mutta ne pidetään grillillä.

4 kommenttia:

 1. MInäkään en kestä kun makea elämä päättyy. Tuskaa!

  Ihanan kuuloinen viikonloppu kyllä teillä. Jäin vaan miettiin, miten te ennen ehditte syömään ja nyt ette? MITEN?

  VastaaPoista
 2. P: emmä ymmärrä. Ehkä me syötiin ennen vaan pikaruokaa?

  VastaaPoista
 3. Että teidän Jaakkotonttu lähti eläkkeelle? Olen oikeastaan aika järkyttynyt. Toisaalta helpottonutkin, koska sehän tarkoittaa, että minullakin joskus loppuu tonttuhommat (siis joulukalenteritonttu)

  VastaaPoista
 4. eläkkeellepä hyvinkin.
  Nyt iski kriisi: koko syksyn olen stressannut asiasta, ja nyt kun koko nuoriso olikin yksimielinen asiasta, tuli tonttuiselle alteregolleni tarpeettomuuskriisi. Jee.

  VastaaPoista