keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sanoja ja -ntoja

Ihan joka ikinen kerta kun bussissa istuessani näen tämän mainoksen, minua alkaa naurattaa. (pahoitteluni kuvan laadusta!)

"...en halua elää kylmää elämää..."
Alan miettiä, miten ne implantit oikein lämmittävät?
Liittyykö niihin joku mystillinen lämpenemisefekti, sisäinen lämpöpatteri? Kun silikoni nyt ei vissiin taida kumminkaan olla lämmönjohde.
Vai onko se rintamalinjan koko joka kuitenkin lämmittää? Onko dd+ nainen noin yleisestiottaen lämpöisempi, jopa hikoilevaisempi, kuin tämmöinen vaatimaton juurijajuuri-b?  Se voisi jotenkin olla järkeenkäypää, onhan siinä lihasvoimalle enemmälti käyttöä.
Vai liittyykö se ehkä kuitenkin kesään? Josko ne implantit varastoivat kesälämpöä ihmiseen? Semmoisia implantteja minäkin voisin miettiä.

Toimiva mainos joka tapauksessa. Koko bussimatkan - ja näköjään hyvän siivun työpäivästänikin - istuksin pohtimassa implanttien lämmönsäätelymekanismia.

 *
On kyllä muitakin sanomuksia joita viime aikoina olen laajalti pohdiskellut:


käänteistyhjiö

maailmanalun alku

näennäismonimutkaisuus

Käänteistyhjiö on tietysti täysiö. Se on ihan selvää. Meillä on aika useissa elintiloissa - varsinkin keskenkasvuisen nuorison hallinnoimissa - lähes lakkaamatta käänteistyhjiö.
Ja näennäismonimutkaisuutta nyt on vaikka missä. Varsinkin kengännauhoissa ja kuulokepiuhoissa.

Maailmanalun alusta kuulin ensimmäistä kertaa eilen uutisissa ja se on kyllä jotenkin kaunis ajatus.
Että kun aina vain puhutaan maailmanlopusta ja lopun alusta ja ehkä myös lopun lopusta, niin jossain huikean kaukaisessa kaukaisuudessa, jota en oikein pysty käsittämään, on olemassa myös maailmanalun alku. Ja mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä kauniimmalta ja jotenkin pyhemmältä se koko ajatus tuntuu.

Ja siitä puolestaan tulee semmoinen tuntu että koko maailmassa on mielle, jokin sellainen sisäinen rytmiikka ja kauneus, joka pieninä yllättävinä hetkinä meille avautuu:
#onni: maailmankaikkeuden rytmillinen kauneus*
Tänään aamupalalla pohdimme myös vähän tasa-arvoa ja sitten sitä, että mikä ihme on kaamoksen vastakohta? Onko sille olemassa jotain sanaa?

*

Eiliseen mahtui monta #onnea.
Appelsiinikukka eilen aamupalalla
Virkistävä ja iloinen kävelylenksa ystävän kanssa illansuussa
Ja se, kun hraH:n kaveri ei päässytkään ulos leikkimään ja minä kelpasin mestareidenliiga-oluennautiskelu-seuraksi.5 kommenttia:

 1. No mutta! Mulle tuli noista implanteista mieleen vain hammasimplantit, en ollenkaan älynnyt, että implantteja voi ottaa muuallekin. TArvitsistin muutamat implantit suuhuni, mutta hammaslääkärini vaikenee niistä kuin muuri, vaikka yritän kutkutella tietoja esiin.
  Sama kuin synnytyssairaassa katsellessani telkkaria ihmettelin, miten talousuutisissa voi puhua SUPISTUKSISTA! Eihän siinä ole mitään tolkkua...

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika, ilmankos mä aina palelen, kun ei ole niitä implantteja! Heräsi myös kysymys, että onko niissä nykyään lisävarustuksena jonkinlainen lämmityslaite? Vähän niinkuin penkinlämmitin autoissa. Voisihan se kylminä pakkaspäivinä olla kätevää, kun olisi tissinlämmitin ♥

  VastaaPoista
 3. Tuula :D!
  pehvanlämmitin on yksi ihmiskunnan suurimmista keksinnöistä, ja täytyy myöntää että rintamalinjalämmittimellekin olisi kyllä käyttöä.
  Jos niissä on joku hanikka sivussa, mistä voi vääntää lisää hottia?

  VastaaPoista
 4. Yritin minäkin miettiä miten silikonit voisivat lämmitää? Mutta en jaksanut ajatella pitkään. Hartaasti kylläkin. :D

  VastaaPoista
 5. :D Tulkintani mukaan Tuija 33 on ehkä ollut raskaana/imettänyt ja havainnut, että isorintaisena todellakin olo oli lämpimämpi. Kuumat aallot ja pienen mutta melko painavan lämpöpatterin kanniskelu lämmittävät. Myöhemmin rinnat pienenivät ja olo muuttui viileämmäksi. Virheellisesti hän on siitä sitten vetänyt johtopäätöksen, että kyse oli rintojen koosta...

  Voikohan tällaisesta reklamoida? Mainos vaikuttaa hiukan harhaanjohtavalta. Jos nyt päättäisi hankkia kalliit lämmittimet, eivätkä ne sitten lämmittäisikään. Ai niin, mutta sehän ei vissiin ollut suora implanttiyhtiön mainos...

  Osasit kyllä niin kauniisti taas muotoilla sanasi tuosta maailmanalun alusta <3.

  VastaaPoista