perjantai 13. helmikuuta 2015

tiistaikriizi

kummallinen viikko.

Ensin oli ihan normaalisti maanantai.
Sitten tuli tiistai, mutta siinä oli keskiviikkoilta.
Sen jälkeen tuli putkeen kolme tiistaita lisää, yhdessä oli uudestaan keskiviikkoilta, toisessa torstai. Eilen oli mielestäni ihan selkeästi ja vastaansanomattomasti perjantai, joten mitä ihmettä teen verstaalla tänään, kun kaiken järjen mukaan pitäisi olla lauantai?
Ja sitä paitsi, mihin katosivat keskiviikko ja torstai kokonaisuudessaan?
Miksi koko viikko on ollut yhtä pitkää tiistaita, poislukien eilinen perjantai?

Kyllä pitäisi ihmisen saada jotain hyvitystä tämmöisistä epäviikoista.

*

Sain aamulla liikeidean.
Rahat minulle, saatte toteuttaa vapaasti.

Pitäsi olla lasten säilyttämö. Ihan oikeasti. Vakava puute muuten niin hyvin järjestätyneessä yhteiskunnassa.

Kun kerran on eläinhoitoloita (kissa-, koira- ja hamstraario-, sekä suureläin-) niin pitäisi myös olla semmoinen lapsihoitola, jonne voi väliaikaissijoittaa kaikenikäisiä lapsia siksi aikaa kun kypsä ja vakavarainen aikuinen ihminen lähtee viettämään ticotico-lomaa.
Tai siksi aikaa kun lapsilla on ja aikuisilla ei. Lomaa.
Eivät huoli lastensuojelulaitokset tämmöisiä hylkiöitä.

Esim. me haaveilemme kaikenmoisista kahdenkeskeisistä lomanpläjäyksistä, mutta mihin ihmeeseen väliaikaissijoitamme suloiset pulluraposkemme?
Heidän mielestään heitä ei tietenkään tarvitse sijoittaa mihinkään, kaikkein vähiten isovanhemmille ja homma ratkeaa niin, että me sanomme molemmille isovanhemmille että ne ovat siellä toisessa paikassa ja lähdemme tyytyväisinä lomalle ja ne ovat tyytyväisinä kotona. 
Kyllä on paljon kavaluutta pienissä ihmisissä: en uskalla enää lähteä edes töihin.

4 kommenttia:

 1. Ymärrän tunteen. Eilen meillä jopa junnu sanoi et miten hu voi olla pperjantai kun eilen oli maanantai. Et miten voi viikko mennä niin äkkiä
  Aikava tuo lapsi. Musta aikuisten viikot ainoastaan menee tollasta vauhtia.

  lasten säilöttämölle olisi mullakin tarvetta. Nytkin on taas hiihtoloma ja pitääkö mun näiitä koko ajan täällä katsoa? Puhumattakaan se parisuhdeaika. Olenko ollut miehen kanssa jossain kolme v sitten??? Ei ihme et ollaan vaan ne, jotka asuuu täällä.

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut joka päivä poikkeuspäivä. Maanantai meni passin hakuun, tiistai reissuun, ke-to sairastamiseen ja tämä päivä uuden virtalähteen hankkimiseen läppäriini. Työnantajan It help desk oli sitä mieltä, että hajonnut virtalähde on aivan oma ongelmani, viis siitä että en voisi ainakaan viikkoon työskennellä ei heiltä saa mitään edes lainaan. Melkein kiipesin tiskin yli vetämään kaveria turpaan, mutta poistuin sitten paikalta ja lähdin virtalähdeostoksille.

  Lastensäilyttämölle olisi tosiaankin tarvetta. Pieni breikki arkeen ilman lapsia olisi niin tervetullut. Ensi kesänä on taas ongelmat, että miten koululaisten loman järjestää.

  VastaaPoista
 3. P: ei ollut nopea viikko mulla. Oli yhtä jatkuvaa tiistaita.
  RvaK: tämmöiset viikot pitäisi saada vaihtaa parempiin jossain asiakaspalautepisteessa, vai mitä?

  Kukakohan perustaisi lapsisäilyttämön?
  Minulle selvisi taannoin, että gerbaarin hoito maksaa muutaman euron /terraario. Suostuisikohan joku säilyttämään lapsia samaan hintaan? Voisin viedä omat pahnat niille mukaan.

  VastaaPoista
 4. Aivan loistava idea. Mä haluun kans lapsisäilyttämön ja lapsivapaan viikonlopun, tai ainakin päivän ja yhden nukutun yön. Kukaan ei kertonut ettei ne vielä melkein seitsemän vuotiaanakaan nuku. Mua huijattiin ja sanottin et vauvat valvottaa...

  VastaaPoista