tiistai 25. lokakuuta 2016

kirje2Hyvät halparuokalaiset,

valitan.
Perheenne ruuanlaittajaa on kohdannut lorvitauti elikkästen laiskuus.
Häntä ei huvita ensinkään käydä kaupassa, eikä miettiä teidän ahnaiden pikkumassukoidenne ruokintaa.

Tästä johtuen halparuokalan keittiössä tarjoillaan tänään:

1) pahaa jauhelihakeittoa - koska ette eilen olleet kotona syömässä sitä boloa, jota rakkaudella kokkasin. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Siis bolon sopassa.

2) mautonta pastasalaattia - koska ette olleet eilen kotona syömässä sitä pastaa, joka oli tarjolla sen bolon kanssa, jota ette myöskään olleet syömässä. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Siis pastat pastasalaatissa.

3) ihan melkein syömäkelpoistamarjapuuroa - koska sitä nyt kumminkin syö edes kaksi kolmesta, ja sitä paitsi jos sitä jää jäljelle, voin ottaa sitä itse huomenna evääksi, koska se on aika hyvää kumminkin.

Hajotkaa siihen.
Niin.

Ja ihan muista syistä lopetan kaikki muutkin kotihommelit.


Lakkaan viikkaamasta pyykkejä, koska sukat hyökkäsivät kimppuuni.

Ja lakkaan kampaamasta lasteni kuontaloita, koska sain siinäkin ihan liikaa apuja10 kommenttia:

 1. Liityn kapinajoukkoihin: teini tuossa tuli kotiin väsyneenä ja rupesi ärhentelemään. Mietin juuri, että lopetanko vaan palvelut, pidänkö "sen lauluja laulat kenen leipää syöt" -saarnani vai sekä että. Mitä suosittelet, ah ihana Marika?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah Ihana Marjaana, suosittelen kovaäänistä laulantaa, esim. Kwai-joen silta tai Työnooorjat sooorroon yöstä nouskaaaa.
   Jota seuraa luonnollisesti saarna sekä huono ruoka.

   Poista
  2. NO just päinvastaset ohjeet kun mitä olen täällä tehnyt: mykkäkoulu, sillai aikuismaisesti ;-) Toisin sanoen päätin vaan olla jutustelematta ja katsoa josko toinen aloittaisi vastaan tulemisen. Sitä saanee odottaa hamaan hautaan asti. Kuka tuon on kasvattanut?!?

   Poista
 2. Mä kopioin tuon kirjeen ja kiinnitän meidän jääkaapin oveen!
  Ja sulle on muuten tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Ruoka-aikaan kotonaviihtymättömien lasten äidit yhtykää!

  VastaaPoista
 4. Minä aloin kerran lakkoon. Kävin ostamassa valmisruokia sellaisen pinon, että kului aikaa ennenkuin pääsivät taas mamman lihapatojen äärelle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kelpo lakko on aina hyvä taisteluase - sitä ei pidä käyttää turhaan, vaan vasta ääritilanteessa. Kun sen aika on, lastaan jääkaapin täyteen superinhokkiruokaa, hernesoppaa :)

   Poista
 5. Mä liityn ehdottomasti myös tähän lakkoon! :D

  VastaaPoista