välinokoset

Perusviikonloppu takana. Perjantaina viikonloppu avautui suunnattomana mahdollisuuksien maana: voisin tehdä sitä-tätä-tuota tai ehkä niitä kaikkia. 

Hyvään perusviikonloppuun kuuluu kodin-, kissojen, parisuhteen ja teinien huoltoa, joutilaita aamukahveja ja yksinäinen hetki kameran kanssa lähi(ö)metsässä.
Perusviikonloppu on semmoisella tavalla hyvä, ettei ihan hirveästi harmita, vaikka sen aikana täytyy tehdä pikainen työkeikka.

Perusviikonlopun jäljiltä enimmäkseen hymyilyttää. 

*

Lauantain ohjelmaksi valikoitui energinen ja hyväntuulinen konsertti.
Konsertin jälkeen hraH intti kerran jos toisenkin haluavansa viedä rakkaan vaimonsa illalliselle. Minua ei jostain syystä ollenkaan huvittanut, harasin vastaan minkä kerkesin.
Sunnuntain työkeikalla ostin arpoja, ja voitin lahjakortin hyvään ravintolaan. Sanoin hraH:lle että eikö ollutkin hyvä ettei oltu huikentelevaisia, vaan nyt vasta mennään syömään.
Kyllä olin taas säästäväinen kelpo vaimo.

*Olen keksinyt välinokosetunivaivaisen ei pitäisi nukkua päivisin, tiedän kyllä, mutta silti: välinokoset!

Välinokoset tarkoittaa sitä, että käperrytään pehmoislämpöisen fleeceaamutakin alias emon alle, pistetään höörluurit korville ja kuunnellaan ihanan syvä-äänisen Rula Lenskan lukemana Extra Virgin - Amongst the Olive Groves in Liguria. Ja sitten annetaan uninotkahduksen tulla jos tullakseen on.
Kyllä on elämä parempaa välinokosten jälkeen.
Ihan valtavan paljon parempaa.

Kommentit

 1. Välinokoset kuulostaa hyvältä. Saisikohan sitä töissä vetäistä nokoset jos toisetkin..?

  Vähänkö hyvä tuuri tuon ravintolalahjakortin kanssa! Ja olit todella kelpo säästäväinen vaimo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä en töissä ottaisi välinokosia. Jotenkin menisi pilalle koko välinokosten ihanan lämpöinen idea.
   Töissä voisi ehkä torkkua ihan muuten vain :)

   Ravintolalahjakortin suhteen elättelen toiveita ihan kurmee-ruuasta, ehkä jopa maistelumenusta. Jee.

   Poista
 2. Välinokoset. Olen juuri tänä aamuna kuullut lääkärin kertomana, että elämäni on liian kuormittavaa ja kehoni on jatkuvassa stressitilassa. Väitän, että välinokoset jo yksistään korjaisivat tilannetta merkittävästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi välinokosia.
   Fleecepeiton alla.
   Välinokostellessa pitää tulla todella lämmin olo.

   Poista
 3. Minä olen pitkään yrittänyt nukkua 20min power nap:in. Viime viikolla onnistuin siinä kahdesti. Vetäisin vielä kahvin pohjille ja sitten minipäikkärit. Siitä kun onnistuin ponnistamaan pystyyn, olo oli pirteä. Minulla vaan se ylös pääseminen on se vaikein kohta.

  Hieno tuuri, kun voitit ravintolalahjakortin. Minä yritin päästä ravintolalounaalle sunnuntaina, mutta se olikin vaikeaa. Suurin osa keskustan ravintoloista oli kiinni ja sitten piti tyytyä peruspastaan. Vähän jäi harmittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. powernap kuulostaa hyvältä, mutta pelottavan liikemiesmäiseltä ja tehokkaalta.
   Minulla kaikenmoisen nokostelun haasteena on se, että kroppani väittää nokosten jälkeen olevansa aivan nälkäkuoleman partaalla. Vaikka menisin torkuille suoraan ruokapöydästä, pitäisi torkkujen jälkeen edessä olla vähintään seisova pöytä.

   Elättelen toiveita kattilamenusta...

   Poista

Lähetä kommentti