Luova Casa -menetelmä: avain luovaan arkeen

Kuten kaikki tiedämme ja koska laatulehti iltasanomat on sen meille kertonut - sotkuisuus ruokkii luovuutta, erityisesti lapsiperheissä.

Kelpo vanhempi luonnollisesti turvaa lapselleen parhaat mahdolliset kasvuolosuhteet ja luo tilanteita, joissa luovuus puhkeaa täyteen kukoistukseensa kuin itsestään. 
Luova Casa -menetelmän avulla vanhempi voi itse heittäytyä luovuuden voimien jyllerrykseen ja ruokkia vaivattoman ennakkoluulottomasti koko perheen luovuutta.

Tutustu Luova Casa -menetelmään ja ala noudattaa niitä - lue helppovinkit luovempaan arkeen alta!

Onko lapsesi haasteena kirjallisuusvastarintaisuus?Luova Casa -kirjapino on monelle kirjallisuushaasteiden parissa kamppailevalle vanhemmalle ensimmäinen askel kohti luovempaa arkea. Kirjapino lattialla on konkreettinen matalan kynnyksen lähestymismuoto niille pituushaasteellisille, joille kirjahyllyn korkeus on liikaa.  
Luova Casa -kirjapino puistelee perinteisiä käsityksiä kaunokirjallisuuden pölyttyneisyydestä ja vaikeasta saavutettavuudesta.Luova Casa -menetelmä korostaa kodin lempeän sallivaa ja lämmintä ilmapiiriä jättämällä saapuville erilaisia kohtumaisia turvapesäkkeitä.


Onko lapsesi huono syömään? 


Eläimykselliset kokemukset ruokapöydässä ja ruuan jännittävät ulottuvuudet houkuttelevat kaikenlaisia syöjiä yhteiseen pöytään.
Luova Casa -menetelmässä kiinnitetään erityistä huomiota kattaukseen ja esillepanoon, kaikenlaiset innovatiiviset asetelmat ruokkivat lapsesi luovuutta.


Ovatko perheessäsi siirtymävaiheet hankalia?Perheesi päivä alkaa heti luovemmissa merkeissä kun aamun lähtötilanne on järjestetty inspiroivaksi. Haluatko antaa lapsesi koulupäivään parhaat mahdolliset eväät: käytä silloin Luova Casa -lähtömenetelmää, erityisesti aikaisina aamuina. 
Varmista myös oma pulppuileva luova energiatasosi heti aamusta, Luova Casa -menetelmä sopii myös toimistotyöntekijälle.
Mikä sen riemukkaampaa kuin joka-aamuinen yhteislaulu 
missä on mun laukku, avain, paita, kenkä sekä kissa /miksi sanomalehti on mun hihassa?

*

Tämän postauksen iloksenne tuotti Marinoimatta paras -osuuskunta.
Erityiskiitokset:
P

Kommentit

 1. Viimeisen kuvan kissa <3

  Meillä sekä vastustuskyky on ihan tapissa (eikös köhöm pölyisessä ja ei ihan tiptop-kodissa kasva sekä vastustuskyky että onnelliset lapset?) että luovuus kukkii.

  Marinoimatta paras (sin Mari?)!!!

  VastaaPoista
 2. Marinoimatta paras :D :D Todellakin!

  Luulen, että meidän täytyy kirjoittaa kirja tästä aihepiiristä. Kuka tulee mukaan? Ihmiset (eli lähinnä naiset) ansaitsevat tulla vapautetuksi turhasta siivousvimmasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ainakin mukana ;-)

   Viimeistään siinä vaiheessa, kun ensin eka osa oli luvannut, että elämäsi muuttuu kun luet tämän ja noudatat tätä - etkä tarvitse koskaan enää yhtään siivous- tai elämänhallinnan opasta, kun tulee TOINEN osa, meni uskottavuus. Siis ei pitänyt enää koskaan tarvita yhtään mitään muuta... eka osa ei siis vissiin toimikaan vai mitä ;-)

   Poista
  2. No noin voisi kyllä päätellä, ettei se eka osa sitten mennytkään ihan putkeen - tai sitten loppui rahat rouva Kondolta? :D

   Sotku-metodeissa on se hyvä puoli, että sanottavaa toiseen osaan tuskin enää riittää, joten se eka kirja jää myös viimeiseksi, hih :)

   Poista
  3. Mukana; ehdottomasti.
   Ja kyllä tästä vähintään kirjasarja saadaan, me ollaan monisanaisia naisia :)

   Poista
  4. Mä nimen omaan luulen kans, että tää on laari josta voi ammentaa loputtomasti. On niin moninaisia tapoja olla luova (=sotkuinen)!

   Poista
 3. Kiitos nauruista :) Kikattelen täällä itsekseni ja flunssainen poika ihmettelee vieressä ;)

  Ylpeänä olen mukana Marinoimatta paras -osuuskuntassa - saanen ehdottaa itseäni puheenjohtajaksi tai ainakin varapuheenjohtajaksi - olenhan tietämätttäni ollut Marinoimatta paras-osuuskunnan kannattaja koko elämäni tietämättäni ja sen periaatteiden käyttäjä jo min. viimeiset 20 v.

  Ja kirja(t) todellakin pitää kirjoittaa...mukana siinäkin ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti sut kruunataan Marinoimatta paras -kunniapuheenjohtajaksi. Muuta vaihtoehtoa ei ole!

   Poista
 4. "Valitettavasti" olen itse marinoitunut, mutta siitäkin huolimatta olen aina innostunut hyvistä uusista ideoista. Elämykselliset kokemukset ruokapöydässä ja inspiroivat lähtötilanteet saivat hihittelemään. Ihan mahtavaa! Asenne ratkaisee aina =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   marinoinnista huolimatta LuovaCasa ahkerassa käytössä meillä :)

   Poista
 5. Marika KIITOS, sä pelastit mun aamun. En osaa edes sanoa, mikä viehätti eniten. Ehkä se kauniisti katettu pöytä. MÄ EN OSAA kattaa kauniisti ja kadehdin kaikkia, jotka viikonloppuisin kivasti tekee brunssin ja kaikki leikkeleet otettu paketeista lautasille. Herran jestas. MIettikää mikä duuni. Kinkut lautasille, sitten hetken kuluttua lautaselta pakettiin takaisin.
  Hyppäsin asiasta ihan sivuun.
  Ainiin, rakastan kirjakasoja!!!!! JA kissoja pöydällä.
  Kiittäen
  Marinoimatta paras jäsen P

  VastaaPoista
 6. Varsin lohdullisen näköisiä kuvia. Arvostan!

  Aion toki liittyä mukaan postausrinkiin, koska tulen voittamaan teidät kaikki. Valitettavasti jouduin lauantaina siivoamaan rankasti. Nenäkkäät ja piloille hemmotellut poikani eivät meinanneet millään osallistua, koska moinen siivousoperaatio häiritsi heidän ruutuaikaansa ja tarjoiltu lounas oli myös ollut pettymys. Tästä alkaneesta siivoussodasta johtuen lapseni tulevat siivoamaan KOKO asunnon lauantaisin, kunnes on jälleen opittu hiukan nöyryyttä. Ehkä 3 vkon päästä kotimme on jälleen autenttisessa asussaan. Sitä odotellessa voin näyttää miten näppärä emäntä piilottaa turhat tavarat.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti