metabloggaus

Ei pitäisi ihmisen huonolla hetkellä lukea hyväätarkoittavia urasuunnittelu- ja bloggaamisopuksia. Saattaa iskeä pieneen ihmiseen hyökyaaltona epäterve epäkunnioittavuus.

Urasuunnitelmakirjassa kysyttiin että mitä olet tehnyt aina ja mitä tekisit joka tapauksessa?
- vetkoilen kotona, luen ja kirjoitan satunnaisesti luokattomia kirjoituksia.
- joskus tykkään kokata tai käydä kävelyllä

Tämähän johtaa luonnollisesti siihen, että elämäntehtäväni on pitää luokattoman huonoa luku-kokkaus-kävelyblogia, eli olen aivan suorittamiseni ja urani ytimessä





Ei muuta kuin rahaa kehiin! 



Jee! 




*

postaus päivässä - vieläkö jaksat tätä samaa luokatonta sanavirtaa?

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa!
    Mä olen koko aikuisikäni tykännyt lipittää skumppaa, lukea kirjoja ja tuijottaa taivaanrantaa. Kuulostaa ihan ura- ja blogisuunnitelmalta ja kohta täälläkin alkaa rahat ropista kirstuun :) Nähdään ehkä vielä jossain isoissa blogibileissä suosiomme huipulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) juuri näin!
      Nyt täytyy enää löytää rahoitus sellaiselle onnelliselle haahuilulle ja vaeltelulle. (ja skumpalle, tietysti)

      Poista
  2. Tosi hyvät kysymykset nuo, mitä olet tehnyt aina ja mitä tekisit joka tapauksessa. Minun vastaukseni olisivat laulaminen ja kirjoittaminen. Uskollisesti olenkin odotellut jo useamman vuosikymmenen, että levy-yhtiön ja/tai kirjankustantamon edustaja tulisi ovikelloani soittamaan rahakas sopimus allekirjoitusvalmiina. Jatkan odottelua.

    VastaaPoista
  3. Urani huipulla olisin koenukkuja näyteikkunassa. Nukun joka tapauksessa ja aion jatkaa ja jopa nauttia siitä. Niinhän sitä sanotaan, että on kun laittais rahaa pankkiin... tosin ei se toistaiseksi ole arjessa näkynyt. Pussi tyhjä aina vaan. Mistä sitä rahoitusta voi hakea? (Jollei pääse nukkutöihin)
    Onnellinen haahuilukin on aika hyvä, mutta valitsin nyt vain yhden :)
    Röyhelömekko ja kaikki,Wau!

    VastaaPoista