väliviesti

Ihan testimielessä palautin jotain asetuksia ennalleen.Ihan testimielessä blogialusta piilotti kommentteja ja jotain muutakin kai.

Voisiko joku ystävällinen sielu
1. kommentoida tähän viestiin, että näen mitä tapahtuu

2. neuvoa, miksi edellisen postauksen kommentti ei näy lukijalle. Itselleni kyllä näkyy (Annukka, olen pahoillani liian pienestä fontista. Se vain tuli!)

Kommentit

 1. No nyt on niin hyvänkokoinen fontti, että lukeminen ikänäköiseltä ja muutenkin silmäongelmaiselta sujuu :). Kiitos <3.

  Toista kysymystä en ymmärtänyt, mutta ehkä joku viisaampi hoksaa. Oliskohan nämä uuden bloggerin aikaansaannoksia? En ole itse sitä vielä ehtinyt kokeilla, mutta ei liene enää vaihtoehtona palata vanhaan, kun taisi jo muuttua uuteen versioon. Kai.

  VastaaPoista
 2. Sellainen vielä, että oliko sulla aiemmin sellainen arkisto-osio, jossa näkyi edelliset postaukset aikajärjestyksessä? Niin että niitä voi helposti palata lukemaan uudestaan. Muistelen että oli ja olisin käynyt kurkkaamassa sen sun edellisen kirjapostauksen, mutta en pääse sinne nyt muuten kuin menemällä omalle lukulistalleni ja peruuttamalla siellä niin pitkälle, että tulee vastaan. Sun sivupalkissa näkyy nyt ainoastaan suosituimmat kolme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä yksi kommentti kiellon päälle..
   Peruutin sinne luettujen kirjojen postaukseen ja siellä ei tosiaan näkynyt yhtään kommenttia, eikä myöskään ollut kommentointimahdollisuutta enää.

   Poista
 3. Just ihmettelin, kun en päässyt kirjoihin kommentoimaan mitään, mutta ehkä se on myös tästä testistä kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mitä tapahtui kesäkuun luetuille. Mutta nyt julkaisin koko tekstin uusiksi. Ehkä se toimii nyt.

   Poista

Lähetä kommentti