Mälsä havainto

kuvituskuva: misteli
Opiskelukaveri halusi tietää miltä misteli oikein näyttää.
Se näyttää tältä.

Yhtenä iltana juteltiin Lehtorin kanssa. (*)

Tajusin että en ole viikonloppuaamuisin vuosiin - siis vuosiin - kömpinyt aamupalan jälkeen sänkyyn lueskelemaan ja torkkumaan ja lueskelemaan vähän lisää. 

Se oli ennen ihan parasta viikonlopuissa.

Sitten kun oli lötkötellyt ja lueskellut ja ehkä hetken torkkunut ja sitten lueskellut vielä lisää, sitten saattoi nousta ja ottaa toisen aamupalan!

Mitä ihmettä minulle oikein on tapahtunut?

Nykyään herään viikonloppuisin suunnilleen samaan aikaan kuin arkenakin.
Nousen.
Syön ja lueskelen.
Tai kirjoitan blogia.
Ja sitten kun voisin kömpiä pötköttelemään ja löllöttelemään kuten naperoilla oli tapana sanoa kun ne olivat pieniä, lähdenkin kovalla tohinalla johonkin ultimaattiseen viikonloppusuoritukseen: kiipeilemään tai uimaan tai kaupunkiin tai jotain.

Tähän pitää ehdottomasti tulla nyt joku järjestys!

Millaisia tapoja sulla on viikonloppujen aamuissa? Mitä kannattaisi huomioida kun lähtee kehittelemään uutta viikonloppurytmiä?







(*)juttelemme kyllä ihan joka ilta. Ja päivisin myös jos vain olemme samassa paikassa yhtäaikaa.

3 kommenttia:

  1. Tämäpäs oli hyvä avaus, huomasin, että olen itsekin tässä vuoden aikana muuttanut entistä viikonloppuaamurytmiäni, mutta se johtuu varmasti enemmän aivojen surinoista, kun pohdin luovia tehtäviä ;-)
    Mutta edelleen, jos viikonloppuna ei ole yhtään mitään asiaa, jonka vuoksi pitäisi kiirehtiä aamulla, minä nousen aika samoihin aikoihin kuin arkenakin. Parhaana aamuna teen ensin pienen aamujoogan ja sitten istun koneelle lukemaan blogeja. Ehkä tunnin päästä (taikka parin) syön tosi hitaan aamiaisen, juttelen kaiken maailman asioista ja ihmetyksistä. Siinä saattaa mennä taas tunti tai toinen ennenkuin nousen aamiaispöydästä. Minä en osaa mennä takaisin sänkyyn, mutta ehdottomasti en lähde suorittamaan mitään. Päivän tekemisten täytyy olla mukavaa ja mieltä kiinnostavaa.
    (Nyt opiskeluvuonna olen usein miettinyt aamiaisella jotain tehtävää, jota pitäisi kehitellä eteenpäin. Onneksi kuitenkin tajusin, että viikonloput pitäisi rauhoittaa, sillä vaikka opiskelutehtävät on kuinka innostavia ja kivoja, niin ne ei ole palauttavia hommia.)

    Kiva kuulla miten viikonloppuaamusi kehkeytyvät tästä eteenpäin :)

    VastaaPoista
  2. Minä nousen usein todella myöhään viikonloppuisin. Sama rytmi ei todellakaan pidä, vaikka kuinka yrittäisin. Aamupalan jälkeen olisi ihana palata takaisin sänkyyn. Tunnistan toki tuon tarpeen :D Aika harvoin se on mahdollista, mutta silloin tällöin. Jos tuollainen mahdollisuus on niin tartun siihen heti :D

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Viestisi vastasi juuri sitä mitä tarvitsin. Kiitollinen osuvuudestasi.

    VastaaPoista