keskiviikko 9. helmikuuta 2011

nido ja niputa - tauko3

kuluttajien joukossa on lähtenyt kiertämään huhu, että olen aloittanut nido-ja-niputa-urakkani. Tämän tästä auvoinen olotilani luurit korvilla - telkkari auki verstaan kellarissa keskeytyy kun UPM joikaa välikysymyksiä nitomisen ja niputtamisen etenemisestä.

Jollain ylimääräisellä minuutilla ehdin kookletella pilateksen: hyperventilointi on kuulemma ihan normaalia - ja mikä ei tapa, se vahvistaa.
Jatkan siis sisukkaasti hyperventilointia yhdessä liisen ja lotten kanssa.
Todellinen pohjakosketus: Isosiskon kaveri tuli kylään juuri kun puuskutin ketarat ojossa ja kissankarva väärässä kurkussa pitkin lattiaa. Voin kuvitella, kuinka pikkukimuli kertoo silmät pystyssä kotona, että se niiden äiti muuten ihan kiva, mutta tällä kertaa se ketturoi jonkun kohtauksen kourissa keskellä olkkaria.
Kyllä jotain palkintoa pitäisi silti saada: vatsanahkaan pitäisi ihan selvästi ilmestyä sellainen katkoviiva, että suunnilleen näiltä tienoin alkaa niitä lihaksia löytyä kun vaan jaksat jatkaa.

Tänään uintia.

3 kommenttia:

 1. Sisukasta touhua! Mä en ole koskaan edes ajatellut, että mitään vatsalihaksia löytyisi minulta. Kyllä ne jossain varmasti on, pysykööt piilossa!

  VastaaPoista
 2. Mä kaivoin mun DVD:t esiin naftaliinista viikonloppuna ja tein ensin hiukan pilatesta. Sitten siirryin sellaiseen 10 minutes solutions -juttuun, jossa on 5 erilaista 10 minsan pätkää kamalia vatsalihaksia ja niistä voi valita haluamansa. Valitsin ensimmäisen "Flat belly fat"-osion, epätoivoinen kun olen. En tiedä toimiiko juttu, kun ensimmäisen minuutin mittaisen verryttelyn jaksoin tehdä ja sen jälkeen liikkeet meni sellaisiksi, etten ole koskaan, parhaimmassa kunnossanikaan olleena pystynyt moisia vääntämään. Tyyliin "lankkuasennossa 10 minuuttia nostellaan kaikkia raajoja yhtä aikaa ilmaan ja levitoidaan vatsa tiukkana hymyillen". Istuin loput 9 minuuttia ja katselin kun se tiukkatäti siellä telkkarissa jumppasi. Fat belly ei muutu flat bellyksi ainakaan kovin fast.

  VastaaPoista
 3. onneksi minun levyni on joku halpa ja helppo ja vanha! Liise ja lotte hymyilevät seesteisesti, mutta ainakaan ei tarvitse tönöttää lankkuasennossa!
  Saati nostella raajoja - jäisi kyllä pilatoimatta silloin.

  VastaaPoista