torstai 17. huhtikuuta 2014

torstai.

torstai-torstai-torstai!

Meillä oli eilen prh-kokus aiheesta pääsiäisruokailu, vaikka hraH yrittikin sabotoida sitä johtamalla keskustelua harhaan, enimmäkseen Isosiskon suureksi kiusaksi. (sivujuonne: Isosisko on päässyt murkkuiässään siihen vaiheeseen, jonka Isoveli puolestaan - valitettavasti - tuntuu jo ohittaneen: alati kasvavaan ja tajunnanräjäyttävään hyväntuulisuuteen. Mukava vaihe, mutta ilmeisesti valitettavan lyhyt.) Isosisko ja hraH siis sanailivat joviaalisti mutta asiattomasti läpi kokuksen.
Saimme kuitenkin kerättyä kasaan viikonlopun ruokalistan: kalaa, lasagnea, hampurilaisia.

Jatkoimme prh-kokusta aiheella lähestyvien naamiaisjuhlien pukeutuminen: meidät on kutsuttu pukujuhlaan tai semmoiseen. Isoveli on mitä ilmeisimmin siis ohittanut sen murkkuiän joviaalisen hyväntuulisuusvaiheen ja on siirtymässä jonkinmoiseen antakaamunnytolla-vaiheeseen - ilmoitti että hän voisi olla Näkymätön Mies ja olla jossain muualla juhlien ajan.
Jäin vähemmistöön vaatimuksineni jostain perheensisäisestä yleisestä ja yhteneväisestä teemasta.
Kostoksi aion olla troglodyytti.

*

3 kommenttia:

 1. Onko murkkuiässä joku hyväntuulisuusvaihea? Oikeesti? Vau!

  Naamiaiset? Suhtaudun niihin kuin isoveli. AJatus on kiva, mutta antakaa munnytolla.... :)

  Hyviä ruokia sentään keksitte, onnea siitä.

  VastaaPoista
 2. Mahtava keksintö tuo Näkymätön mies :D!

  VastaaPoista
 3. P: jossain tässä murkkuiän alkumetreillä näyttäisi olevan: ensin on sulkeutunut pahantuulisuusvaihe (n. 1v.), sitten tulee sellainen nousukierteinen hyväntuulisuusvaihe (liian lyhyt) ja sitten tuntuisi alkavan se oikea murkkuikä.

  Isoveli oli sitten tieteelle tunnistamaton laji.

  VastaaPoista