trendin aallonharjallaRatsastamme aivan trendin aallonharjalla: harjoitimme keskenkasvuisten ja lapsuudenperheeni kanssa sunnuntaibrunssia.

Vanhaan polkupyörätehtaaseen kunnostettu ravintola Nick's Food design on ilmeisen suosittu ja hyvä brunssipaikka: väkeä riitti jonoiksi asti.
Miljöö oli tyylikäs ja kevät-kesäkaudella näkymät joelle ovat varmasti viehättävät. Suurehko seuruemme ei valitettavasti mahtunut ikkunapaikoille, mutta tehdassalissakin riitti silmänruokaa.
Buffet-pöytä oli runsas ja lounasmainen, maut yksinkertaisia ja selkeitä.

Nuorison mielipiteet jakautuivat täsmällisesti kolmeen osaan.
Yhden mielestä paikka oli mahtava: trendikäs, hieno ja hyvät ruuat.
Toisen mielestä paikka oli ihan jees.
Yksi kärsi sekä ruuista että muista ravintolavieraista useampi kuin yksi tämän keskenkasvuisen opettajista oli eksynyt sinne.
Me aikuiset nautimme makujen tyylikkyydestä. Harmitti, kun jälkiruokaan mennessä olin jo aivan ääriäni myöden täynnä: viskitoscakakkua olisi pitänyt ihan välttämättä saada toinenkin pala.

*

Kotirintamalla odottelemme fysiikan tai tähtitieteen noopelia saapuvaksi meille aivan kohta. Yksi keskenkasvuisista haluaa löytää madonreiän.
Sitä odotellessa hän aikoo rakentaa äärettömän pitkän kepin, jolla voi työntää itsensä aika-avaruudessa kohti mennyttä.

*

Kommentit

 1. Oih ihailuni trendikkyydestä - olette niin cool - ihan koko perhe.:)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näytti ihanalta ravintolalta tuo Nickin paikka. Ja kun tulemme testaamaan sitä ensikerralla, niin täytyy tietoisesti muistaa jättää jälkkärille oma paikka ;-)

  Olen myyty kaikkiin nuoriin, joilla on tuollainen into miettiä maailman äärettömyyttä. Vapaissa ja vinkeissä ajatuksissa on aina uuden alku. Olen varma, että noopeli on nyt tilattu teille =D

  Mainiota viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mykistävä keskustelu :) - sen seuraaminen oli huikeaa.

   Nickiä suosittelen kyllä, ja myös sitä että IHAN AINA jättää jälkkärille tilaa. :D

   Poista
 3. Brunssit ovat kyllä mukavia! Lasten kanssa minä suosin sellaisia, joissa on aamiaistarvikkeita. Jos mikään muu ei kelpaa meidän nirsoilukuninkaalle, niin croissantit, jugurtti ja murot uppoavat :)

  Tsemppiä madonreiän etsintään! Ei pidä masentua jos ei ihan heti tärppää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin lapselle, että jos näyttää siltä, että ikkunan takana on madonreikä, ei ihan heti hyppäisi siihen, vaan laittaisi ensin menemään jotain testivälineistöä. :)

   Croissantit ja ranskanperunat - aina hyvä aamiainen...

   Poista
 4. Oi, ihanan trendikkäitä olette ja älykkäitäkin vielä (madonreikä)! Meillä syödään suolatonta kaurapuuroa ja puhutaan lätkätuloksista..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti