maanantai 3. huhtikuuta 2017

löts

Olen aivan löts.
Kirjoitusblokki.
Keittiöblokki.
Valokuvausblokki.
Viime viikon paras hetki oli kun sain parvekkeen kesäkuntoon: tiputeeveen livestriimi aukesi jälleen, kissaeläinten suureksi iloksi.

Viikonlopun paras hetki oli lauantaiaamuna kun sain kehitellyksi keskenkasvuisille tukevan brunssin. 
8 kommenttia:

 1. Täälläkin ihan löts. Mutta tuo tiputeevee on riemastuttava asia. Meillä lentelee varpusia (?) talon seinustoilla ja sirkuttelevat sellaisten onttojen metallitukipalkkien suuaukoilla - kaikuu kivasti :D Välillä tulevat parvekkeelle kuikuilemaan ja pomppimaan. Hauskoja otuksia.

  VastaaPoista
 2. Keväthommien suhteen täälläkin ollaan ihan löts. Terassin järjestelyä olen suunnitellut jo muutaman viikon, sillä siellä tarkenisi jo hieman istuskellakin paremmilla keleillä. No sain sen verran aikaiseksi, että toin mökiltä haravan kotiin. Jos vaikka saisin pienen nurmikkopläntin haravoitua.

  Meidän Tyyne on varmasti ihan kade tiputeeveestä :)

  VastaaPoista
 3. Blokkia on liikkeellä, mutta jatketaan kun jaksetaan <3

  VastaaPoista
 4. Täällä on toinen ihan löts, ellei peräti megalöts yksilö. Mitään en ole saanut aikaiseksi ja olen vähän päätynyt siihen lopputulokseen, että näillä energiatasoilla en enää edes yritäkään. Katsotaan sitten hommia pääsiäisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on katse pääsiäisessä; toivon että saisin muutaman ylimääräisen päivän siihen kylkeen, ihan vain toipuakseni tästä lötsistä :)

   Poista