elämän tarkoitusta etsimässä

kun kaivelin jääkaapista aamusitruunaa aamusitruunamehuani varten, löysin tämmöisen:Elämän tarkoitus on aamusitruuna.
Niin se on kun kerran niin sitruunan kyljessä sanotaan.
enkä olisi tiennyt että 42, elleivät teinit olisi kertoneet. Olen minä sen kyllä lukenut, mutta en ole oikein päässyt siihen genreen sisälle.

*

Oikeasti kyllä on elämän tarkoitus ihan jotain muuta, sellaista nopeasti häivähtävää ja pientä.Mummi (siis minun anoppini) pyysi teiniä tekemään kakut syntymäpäiväjuhliinsa ja minä sain olla sous-chef.

Keskiviikkoiltapäivänä meidän pienessä lähiökeittiössämme oli meneillään päivällinen, kaksi kakkuprojektia ja kissojen ruokinta.
Teini käänsi puhelimen nupit kaakkoon ja hoilotimme yhdessä täyttä kurkkua ja epävireisesti Anssi Kelan 1972 ja Dingon Nahkatakkinen tyttö ja Frendeistä Smelly Catin ja Phoeben joululaulun.

Se on elämän tarkoitus.

*

Paitsi että nyt kun luen tätä, niin elämän tarkoitus ei ollutkaan pientä ja häivähtävää vaan pikemminkin vähän kovaäänistä ja epävireistä ja semmoista missä kaksi tavallisenkokoista naisihmistä törmäilee pylleröisetvastakkain (pump-pump) pitkin ahdasta keittiötä.
Mutta olkoon sitten se.


*

Kommentit

 1. Kuulostaa just elämäntarkoitukselta, Adams olkoon siis väärässä. Nuo hetket muistetaan, myös lapsi ne muistaa.

  Meillä vastaava oli viime vappuna kun paistettiin tuhat ja sata munkkia ystävän juhliin ja esikoinen piti uimamaskia naamalla kun rasvankäry rupesi ärsyttämään. Harmi, että tätä hetkeä ei saanut ikuistaa saati jakaa somessa ;-)

  VastaaPoista
 2. Elämäntarkoitus on just noin :) Hyvää helatorstaita

  VastaaPoista
 3. Sinäpä sen kuvasit hyvin. Joku tuollainen se elämäntarkoitus taitaa olla.
  Nyt teen pyhän päätöksen elää enempi noin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti