Parisuhdelomasuunnitelma

Vastoin kaikkia odotuksia onnistuimme varaamaan matkan Ihan Vain Meille Kahdelle.

Zakinthos 2013

Meinasi mennä kiinni koko aikaikkuna senkin homman suhteen: aina meille käy samalla tavalla.

Ensin haaveilemme ja katselemme vaikka millaisia matkoja ja vaikka mihin, kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin ja enimmäkseen Italiaan tai Portugaliin.

Sitten keksimme jonkun kohteen josta olemme suunnilleen samaa mieltä, mutta emme kumminkaan tee mitään.
Minua alkaa vähän ahdistaa ja pelottaakin koko juttu ja me vain pohdimme ja pyörittelemme teoreettista matkustamisen mahdollisuutta.
Kun aikamme olemme vatvoneet teoreettisella matkustamisen mahdollisuudella onkin  koko loma  täynnä tekemistä tai syksyssä tai keväässä ei enää olekaan yhtään tyhjää hetkeä ja kuivuu kasaan koko juttu, jää vain suuriksi sanoiksi. Olemme harmissamme ja minä salaa vähän helpottunutkin.

Samos 2015

Tällä kerralla petasimme asiaa nuorison kanssa hartaasti ja huolella: heitä ei kuulemma ihan hirveästi harmita, jos menemme vain keskenämme. ("menkää pois. ette kyllä pyydä mitään mummia tai murria tänne. annatte meille vaan rahaa ja ruokaa")

Seuraavaksi piti pyytää poistumislupaa seniorikansalaisilta. Viimeksi kun matkustimme, riitti potilaita ihan jonoksi asti ja välillä olimme reissun päällä aika huolissammekin.
Lupasivat yrittää pärjätä hekin.

Sitten piti tarkistaa vielä suvun ulkomaanosaston kesäaikataulu: tarvitsemme ainakin muutaman hetken yhteistä aikaa heidänkin kanssaan.


Viimeisenä heitimme keitokseen minun lomani, jonka ajankohdan työnantaja sanelee aika tarkalleen, ja hraH:n yhden kesähommelin,  koko pitkästä kesästä jäljelle jäi kaksi lomaviikkoa - matkatoimiston kalenterista katsottuna kaksi mahdollista lähtöpäivää.
Kallis ja vielä kalliimpi.
kumpikaan meistä ei tällä hetkellä ole henkisesti valmis siihen, että ottaisimme sesongin ulkopuolelle palkatonta lomaa, kai senkin aika tulee joskus.

Ensi kesänä:

Korfu.


ps. kukaan sidosryhmistämme ei tainnut uskoa, että saamme matkan ihan oikeasti varattua, niin moneen kertaan on tämä konsepti toistunut.
Koko setti nuorisosta senioreihin oli lähinnä kauhistunut: ihanko totta te aiotte lähteä? Kahdestaan? Ja jättää meidät tänne Ihan Yksin?
Kommentit

 1. Mä niin haluaisin lähteä parisuhelomalle ❤️❤️

  Mutta jotenkin tuntuu pahalta jättää 11v lapsi matkailun ilon ulkopuolelle, vaikka kyllä hänkin saa oman osansa matkustelusta. Onneksi noita täysikäisiä ei tarvii raahata mukana, ellei itse varta vasten halua heitä ottaa mukaan esim. nuorimmaisen lapsenvahdiksi 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin vähän samoissa tunnelmissa: tuntuu kurjalta jättää nuoriso ulkopuolelle, vaikka jo viime reissulla huomasimme sen, ettei meille oikein löydy yhteistä kiinnostuksen kohdetta.
   Ja tänä kesänä isommilla on sen verran omaa ohjelmaa, ettei olisi ollut sopivaa ajankohtaakaan löydettävissä.
   Mutta silti, nuorinta käy vähän sääli.

   Poista
 2. IHANAA! Rakkausloma on aina hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. OOOOO!!!! Ansaittua ihanuutta teille kahdelle. Onnellinen teidän puolesta!
  Ja vau, nuoret kotona. VAUUUU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi meillä on tuota sukua ihan lähellä, käyvät vähän katsomassa päältä. Ja nuoriso pääsee sinne syömään, jos nälkä yllättää.

   Poista
 4. Jee - pääsette pariskuntamatkalle! Hienoa!
  Minä odotan kovasti sitä, että pääsisimme Hra Kepposen kanssa kahdestaan reissuun. En tiedä missä vaiheessa meidän trion uskaltaisi jättää edes pitkäksi viikonlopuksi ilman valvontaa. Olenkin ahkerasti katsellut leiritarjontaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leirit pelastavat paljon :)

   Toivottavasti teilläkin lapset ottavat kehitysspurtin ja päästävät teidät pian maailmalle!

   Poista
 5. 😍 Mahtavaa! Vielä mekin - joskus.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Tämä antaa myös uskoa meille muille parisuhdelomasta haaveileville.

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Tämä antaa myös uskoa meille muille parisuhdelomasta haaveileville.

  VastaaPoista
 8. Huippua! Loistopäätös :)
  Piristää ihan kummasti, kun kalenterissa on jotain hieman erilaista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, piristää :)
   ja vähän stressaa nuorison takia...

   Poista

Lähetä kommentti