perjantai 17. marraskuuta 2017

Lähestyvän viikonlopun kriizi

voi hyvät hyttyset sentään että ihan alkoi huimata ja korvissa kuulua hurinaa, kun tajusin että olen melkein ihan yksin melkein monta tuntia lähestyvästä viikonlopusta.
Yksi teineistä on reissussa koko viikonlopun - perjantaista sunnuntaihin; yksi on näillä näkymin liesussa lauantaina; yhdellä on töitä perjantaina ja sunnuntaina, ja Lehtorikin on maailmalla perjantain ja lauantain.

Ensin ajattelin että menen yöksi hotelliin ja syön joutilaan hotelliaamiaisen, mutta havahdus!
Täytyykin aamiaisruokkia se lauantaiaamuna maailmalle suikahtava lapsukainen. En halua jättää sitä yksin huseeramaan itseään maailmalle, muuten se lähtee pelkän korpun voimalla kokopäiväretkelle. Kun hengitän niskaan riittävän kovaäänisesti, se omatoimikokkaa kunnon brunssin itselleen.

No sitten ajattelin että menen koko perjantai-illaksi johonkin joutilaasti lukemaan, mutta kotiinjäävä teini huomasi tilaisuutensa tulleen ja alkoi kuumeisesti tarvita kaupasta yhtä sun toista ja haastoi kauppakierrokselle.

No, on siinä kumminkin melkein monta itsenäisen itsekästä tuntia kaikenmoiselle omatoiminysväämiselle.

Voin vaikka...leikata kissojen kynnet ja-ja-ja...

*
Parempaa kuin mikään mitä ikinä sitten todellisuudessa teenkään on tämä voitonriemuisen vapauden tunne ja kaikki ne potentiaaliset mutta täysin toteuttamiskelvottomat suunnitelmat, joita mielikuvitukseni päähäni juuri nyt syöttää.
(esim. tapetoi koko eteinen! rakenna pororumpu! kävele niin kauas kuin jaksat! maalaa taulu! lue viisitoista kirjaa! maalaa kirjahylly! siivoa kaikki huoneet kerralla kuntoon! ja vaatekaapit! ja astiakaapit!)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa! :)
  Nauratti nuo potentiaaliset suunnitelmat oman ajan varalle. Itse olen miettinyt vaikka mitä. Avantouimaan lähtemistä, kuoroon liittymistä (sillä parin tunnin ajalla ja laulutaidottomuudella, juu-u), kirjan kirjoittamista, Pyhäjärven ympäri pyöräilyä ja koko huushollin ikkunoiden pesemistä. Aina olen päätynyt sohvalle Netflixin tai kirjan äärelle. Ehtii ne järvet kiertää sitten eläkkeellä ja ikkunoistakin vielä näkee läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuoroon liittyminen ei käynyt mielessäkään; täytyy lisätä tulevaisuuden listalle :)!

   Poista
 2. Ehdotan köllöttelyä sohvalla hyvä leffan/kirjan kera. Nauti täysillä!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa omaa aikaa! Ja ihanat on nuo suunnitelmasi ja tavallaan aika tutunkuuloiset.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Omaa aikaa = Netflix tai lukeminen :) Eikai ole mitään muuta vaihtoehtoa ;)

  Mitä tahansa päädyitkään tekemään, niin toivottavasti nautit siitä. Onnistuisiko oma-aika myös 10.12 ja muutaman tunnin viettäminen kanssani? Aion tulla joulumarkkinoille ja ehkäpä myös käydä Turun linnassa katsomassa joulupöytäkattauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onnistuisi! Laitan kalenteriin - sovitaan tarkemmat koordinaatit sähköisesti?

   Poista