maanantai 8. marraskuuta 2010

viikonlopun jäljiltä

ankea arki alkoi taas, viikonloppu meni ihan liian nopeasti ja melkein jälkiä jättämättä.

Perjantaina keittiöni oli kaunis ja sees ja puhdas aina siihen asti kun kauhukolmikko rynnisti sisään valmistelemaan halouviiniä. Kokkikolmoset valmistivat sokerikakkua ja kaurasuklaapalleroita - kananmunaroiskeita ja kaakaoituja kaurahiutaleita oli joka paikassa ja kaikkien niiden paikkojen vieressä. Mutta muksuilla oli hauskaa. Ja ihan ensimmäistä kertaa he häärivät keittiössä aivan keskenään.

Lauantaina illalla kauhukolmikko juhlisti hellouwiiniä järjestämällä kauhukabinetin tyttöjen huoneeseen.
Pöydän alle oli vangittu luuranko, patteriin oli kytketty hullu mies, jossa nipin napin henki pihisi, jossain kaikui onttoja askeleita, ikkunoissa oli hämähäkinseittiä ja nurkan takana lymyili pelottava kääpiö (luuranko sanomalehtipaperista, vankila teipistä, hullu mies oli Isoveli, ontot askeleet syntyivät kun Pikkusisko naputteli foliokuorista ilmapalloa, hämähäkinseitti oli rakennettu teipistä ja pelottava kääpiö oli Isosiskon beibbari)
Mielikuvituksekasta ja hienoa! Varsinkin vilkkuvan taskulampun valossa.
Herkutkin maistuivat.

Sunnuntaina jouduimme keskeyttämään Pikkusiskon viuluharjoitukset vallitsevien sääolosuhteiden vuoksi.
Ulkona alkoi sataa lunta, räntää ja rakeita.
Pikkusisko syöksyi viivana tekemään lumienkeleitä. (tänään on ihan pakko muistaa laittaa ulkopuku pesuun!)

Tähän viikkoon rynnistämme jälleen pää edellä ja voimallisesti: on Isosiskon treeniä, syyskekriä koululla, Isoveljellä ekstrakerta kirjoituskurssiaan...johan siinä riittää järjesteltävää.
Haluaisin mennä uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti