torstai 30. tammikuuta 2014

tupla-höh

olen elänyt vaa'atonta tammikuuta. Joskus joulun jälkeen vaaka paukahti (miksi?).

Eilen sain onnistuin vihdoin yhdistämään ja keskittämään voimani:
a) olin kaupassa
b) jossa myydään paristoja
c) muistin asian
d) löysin söötin kauppapojan
e) joka osasi kertoa millä käytävällä niitä myydään
f) muistin oikeat koodikirjaimet
g) ja löysin ne kehvatsun paristot.

Ei olisi kannattanut.
Elämä oli paljon onnellisempaa ennen.
Höh.

*

Vaakakategoriaan kuuluu myös se että UPM (Uuusi PiällysMiäs) on joko ylettömän hyvällä tuulella tai ylettömän huolissaan. Se tarvitsee tekosyyn herkutella - joko lohduttautuakseen tai juhliakseen - ja sitten se laahaa toimistolle viinereitä kun minä kuulemma "olen niin kiva ja reipas työntekijä". Työrauhan nimissä en oikein voi kieltäytyäkään.
Varsinkaan kun takana on melkoisen pitkä ja stressaava jääkausi (vuosi sitten, viime keväänä), jota leimasi UPM:n kohtuuton vainoharhaisuus ja yleinen potutus maximus koko verstastilassa.

Mutta Höh sillekin.

*

 Sain eilen postia vanhalta kunnon Yvesin Roogerilta, kyllä niin tuli nostalginen ja ihana olo. Että vieläkin se Iives jaksaa jatkaa bisneksissään.
Ovat kyllä jotenkin ajattomia ne mainoksetkin ja saa askaroida lippusten ja lappusten kanssa ja liimailla etumerkkejä tähän ja tuohon ja ruksitella että tilaukseni ylittää kymmenen euroa ja saan kaupan päälle ihanan ylellisen tuoksukyttilän. Tai jotain.
Muistan jostain hamasta muinaisuudesta että se Routcherin Ivesin kauneuskuvasto oli maalla asuneiden vähän minua vanhempien serkkujen ihan tärkeintä luettavaa, ne olivat taitelleet sivuja koirankorville ja tilasivat sähkönsinistä ripsiväriä ja läpinäkyvää huulikiiltoa ja olivat Isoja Tyttöjä. Ajattelin että sitten joskus minäkin tilaan.
Kyllä niin aion vanhalta kunnon Yyvesiltä tilata finninpesuainetta ja huulikiiltoa nuorisolle kun siitä tulee aikuinen ja kypsä ja hienostuneen nostalginen olo.

2 kommenttia:

  1. Ota ne patterit ulos siitä vaa'asta ja jatka eloa ;) Vaa'at on muutenkin ihan tyhmä mittari vaattet on parempi...

    VastaaPoista