kriizi?

salakähmäisesti kähvelsin eilen aikaa perheeltäni ja pistäydyin kotimatkalla vaateskaupassa.
Tarkistin nimittäin viikonloppuna uudestaan vaatekaappini tilanteen: omistan kaksi (2) pitkähihaista puseroa ja yhden (1) kesäisen pitkähihaisen paitiksen. Verstaalla on kylmä.
Omistan myös kolme (3) neuletta, joista kaksi (2) on kulahtaneita. lisäksi omistan muutaman ns. pyhäkäyttöön varatun neuleen, en millään raskisi ottaa niitä vielä verstaskäyttöön
Minulla on myös muutamia melko siistejä T- /lyhythihaisia paitoja, mutta kuten sanottua, verstaalla on kylmä. Tai viileä, kuinka vain.

Kaupassa mallasin muutamia housuja ja jokusta paitaa. Löysin yhdet suhteellisen siedettävän näköiset ja hintaiset pöksät, mutta jäin kahden koon väliin: isompi malli oli järisyttävä näky vyötärön tienoilla, pienempi puolestaan aiheutti ahdistusta reisien ja polvien välimaastossa. Lisäksi löysin yhden ihanan värisen mutta toivottomalla tavalla vääränmallisen paidan.
Arvannette, mikä oli supersalaisen osteskelureissuni saldo?

Tänä aamuna tuijotin tuimana ja toivottomana taas kerran vaatekaappiini. 
Eipä ollut paitojen tahi pitkähihaisten määrä lisinyt yhtään yön(kään) aikana, mutta kulahtaneet farkut sentään älysin vaihtaa klänninkiin. 
Jeepäjee.
Tarvitsisin myös kenkäimet ja takin, muutamia asusteita, hiustenleikkuun ja uudet rillit ollakseni sosiaalisesti hyväksyttävä näky. 

Ohitin aamulla töihin mennessä jonollisen verran vasta maahantulleita. Väsynyt, viluinen ja harmaankalpea nainen katsoi suoraan minuun, ohi paperimytyllä leikkivän lapsensa.

Pieniä ovat minun murheeni.4 kommenttia:

 1. Liioitteletko säsun vaatetilannetta? Sun pitää mennä Elisan kaapeille kuules :D

  Vinkki: Vero modassa on kivoja puolpitkiä neuletakkeja. Sellaisia lämpimiä. Lindexiltä ja Vero modasta jopa minä isoperse löydän hyvin istuvia farkkuja.

  Valkoinen ja harmaa v-aukko t-paita ja neuletakki! Piste!
  Lämpimiä kaulahuiveja!
  Ehkä kynsikkäätkin :D :D

  Täällä jakelen neuvoja ja kuljen sanoissa vaatteissa kaiket päivät! Nyt esim juoksutrikoissa :D

  VastaaPoista
 2. Musta Lindexillä on kivoja neuleita, sellaisia pitkiä pyllyn yli meneviä. Harmaa sen olla pitää tai keltainen :D! Pitää vain olla tarkkana, että tekokuituja olis niukasti.

  Pyhäkäyttöneule heti päälle, vaatteita ei säästellä! Rahaa voi säästää...

  VastaaPoista
 3. Miten sulla voi olla vain kaksi pitkähihaista paitaa??? Vaikka mäkin vierastan vaatekauppoja, niin on mullakin varmaan 20 pitkähihaista jos lasken trikoorätitkin. Sanoisin, että shoppailuturneesi jatkukoon.

  VastaaPoista
 4. Pieniä ovat juu. <3 Mutta toisalta kyllä me parempiosaisetkin tarvitsemme lämmikettä syksyn ja talven tullen.

  (Mä tilaan vaatteet pääosin hömppämaukasta. Siellä on jopa mulle riittävän pitkiä perusteepaitoja ja leggingsejä. Kaupoilla käyminen on ahdistavaa.Tosin sitten kun pitäisi pukeutua johonkin, onkin vastassa kriizi.)

  VastaaPoista