vaatekaappipostaus - luultavasti tylsin postaus ikinä

Kesäkuussa ihana Pinkki haastoi minut vaatekaapin raivaukseen ja vaatekaappipostaukseen.

Kaikella kunnioituksella, mutta en voi kuvitella juuri tylsempää postausta. 
Valitan.
Aiheessa ei sinänsä ole mitään vikaa, kurkistelen hyvinkin mieluusti muiden vaatekaappeihin, mutta minun vaatekaappini on tylsä.
Tylsä.

Ostan vaatteita vain tarpeeseen.
Kun ostan, ostan aina muutamia paitoja tai alaosia tai mitälie kerrallaan, mikä nyt onkaan vanhentunut ja rötvähtänyt käytössä.
Sitten  käyn läpi kaikki vaatteeni, pistän pois ne kulahtaneet ja laitan tilalle uudet.
Kaikki vaatteeni - lukuunottamatta päällysvaatteita ja yhtä pikkumustaa - mahtuvat kuuteen korihyllykön koriin. 

Omistan alle kymmenen pitkähihaista trikoopaitaa kylmälle kaudelle ja saman verran teepaitoja kesäkäyttöön, muutaman neuleen tai hupparin kylmälle kaudelle, muutamia alaosia (mekkoja, hameita, housuja ja farkkuja, kaikkia taitaa olla kahdet)

paitahankinnat viime syksynä

Viime syksyn pitkähihaisiin on tullut lisää yksi musta paita ja yksi ruskea. 
Ei uudistamisen tarvetta.
Lyhythihaisia hankin alkukesästä viisi lyhythihaista: neljä arkikäyttöön ja yhden terassikelien varalta.



alaosat viime syksynä

Farkkujen lisäksi alaosiin kuuluu farkkumekko ja kahdet uudet culottes-housut, jotka ovat kukaties mukavin ikinä omistamani vaatekappale, ja on täysin mahdollista että tepastelen niissä ympäri vuoden, olkootkin vaikka kuinka epämuodikasta.


Raivasin kyllä kiltisti vaatekaappini.
Poistin yhdet rikkinäiset farkkushortsit ja yhdet ikivanhat kesähousut. 
Ja nyt yritän repiä siitä jotain kirjoitettavaa.
Ei ole. 
Usko pois.





*
ajastettu postaus






4 kommenttia:

  1. Olisipa aika mahtavaa, jos mahtuisivat vaatteet tuohon tilaan, wau! Ihan kadehtien luen ja katson, miten fiksu & maltillinen sä olet vaateasioissa.
    Kaapin siivoaminen on kai aina hyvä juttu.
    Jäin miettimään, että Pinkin postaus oli selvästi järisyttävä, koska jo ainakin kaksi -sä ja mä- on siitä intoutuneena raivannut vaatteet kaapista ulos ja osan takaisin sisään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      mä en sanottavammin välitä vaateshoppailusta, siksi olen päätynyt tällaiseen systeemiin. En juurikaan kiertele kaupoilla hypistelemässä, vaan ostan ainoastaan silloin kun on tarvetta. Ja varsinkin alaosien hankinta on sellaista tuskaa, etten taatusti tee hutiostoksia tai ylimääräisiä hankintoja.

      Poista
  2. OOoo inspiroivin vaatekaappipostaus ikinä. Olis niin coolia, jos olis ton verran fiksuja vaatteita, sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tota kohtihan ihmisen kuuluis pyrkiä! Nyt mä oon ihan liekeissä. Haluan yhtä toimivan vaatekaapin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaatteiden fiksuudesta en menis sanomaan mitään, oon varsin kaukana kapselivaatekaapista, mutta joo - tää systeemi sopii mulle. En välitä vaateshoppailusta, siks on helppo tehdä hankinnat tällä tyylillä. :)

      Poista