Teemaviikko Jonkun Vaimo

Kopsaan ihan törkeästi Pinkin loistavan idean Jonkun Vaimon niin ihku-pihku-viikosta. Koska oikeasti tämä viikko on ihan tyhmä, ja jollain sitä täytyy itseäns piristää.
Kaikki ovat jossain ja hraH varsinkin on typerissä kertausharjoituksissa siellä jossain. Niin että Isänmaanpuolustajan Vaimo se tässä, terve vaan!
Ravitsin suloiset lapsukaiseni aamutuimaan aamumehulla ja aamupuurolla, ja koska heräisimme luokattoman suloisen aikaisin, ehdimme jutustella pöydässä kaikenlaista huoletonta (Isosisko halusi tietää, sattuuko synnyttäminen ja jos, niin paljonko. Että sellaiset aiheet heti aamusta).
Itseni ravitsin tavalliseen tapaani marjoilla, jogurtilla ja rahkalla, mehulla ja leivänsiivulla. Tarmoa täynnä suunnistimme sitten kukin omille tahoillemme: minä töihin ja lapset jokamaanantaiseen tapaansa mummille toisintoaamiaiselle (kaakao, leipä ja PM) (=Pieni Makea)

Allaolevassa kuvassa on dagens ulkoasu: takki, päähine ja kassi. Takin hihan alla näkyy Isoveljen minulle tekemä ostoskassi, päivän hengessä cameo-kuvioinen. Ja vaikka dagens onkin venkurassa, minä en ole, enkä ole edes sen sisällä, vaan poloinen dagens on ryttymytyssä verstaalla, työpisteeni takana olevalla tuolilla.Tämä kuvarapohan on vain alkusoittoa hohdokkaaseen elämääni. Uskokaa pois.

2 kommenttia:

 1. Siis ihana dagens. Aistikas kuvaus.Mä opin susta uutta pelkästään jo sen perusteella kun esittelit laukkusi :)

  Ja Kiitos matkimisesta. Eikö matkiminen ole korkein ihailun muoto ;)

  Ja oikeasti, jonkun vaimona oleminen pirisää kummasti viikkoa. On hauskaa olla joku muu ja varsinkin elää yhtä ylevästi kuin joku toinen. Saisko vielä vaikka videopostauksen ??? :)

  pinkki

  VastaaPoista
 2. Siis voi dagnes, kamerassa on tietysti vikaa - mikään ei mene niin kuin strömssössä, ja kaikki kuvat menevät mykkyrään...

  VastaaPoista