viikonlopun jäljiltä

viikonlopun paras:

Olimme teinien kanssa teatterissa (kiitos äiti!)
Kävimme porukalla Isosiskon vaatimuksesta toivomuksesta  ja suosituksesta katsomassa Robin Hoodin sydämen Turun kaupunginteatterissa.

Robin Hoodin sydän on hyvätempoinen, tiivistunnelmainen ja kekseliäästi lavastettu näytelmä. Pääosissa salskeita nuoria sankareita, varsinkin toisella puoliajalla oli näyttäviä ja tyylikkäitä taistelukohtauksia, ja kaikenkaikkiaan iltaan mahtui riittävästi drama- ja romantiikkaa.  
Heikompi juttu oli se, että luulin kuten äitinikin meneväni katsomaan musikaalia, tai edes musiikkinäytelmää. Eivät laulaneet, eivät nuotin nuottiakaan.

Yhdessä tyttöjen kanssa fanitimme hyytävän kepeää prinssi Juhanaa (Miska Kaukonen), Robin Hoodia (Markus Järvenpää) ja näyttäviä Oula Kitin koreografisoimia taistelukohtauksia. 

Ikiaikaiset sankaritarinat puhuttelevat aina. 
Varsinkin teinityttöjä. ne haluavat molemmat mennä katsomaan sen vielä uudestaan, ja sen jälkeen luultavasti taas uudestaan.
Yritin väittää että teatterikokemus on ainutlaatuinen kertarykäisy. Minut äänestettiin kumoon.

Isoveli osasi kertoa että keskiaikaisista englantilaisista oikeudenkäyntipöytäkirjoista löytyy toistuvasti merkintä lainsuojattomasta Robber Hodesta, jota pidetään kuulemma sekä legendan alkulähteenä että yleisnimenä sekalaisille metsärosvoille.

Muistin taas, että tykkään teatterista.

Isosisko haluaisi nähdä ensi kaudella uuteen teatterirakennukseen ensi-iltaan tulevan Seitsemän veljeksen. Mieluiten kuulemma ensi-illassa.


kaupunki on toisinaan kaunis

Viikonlopun oma hetki: jokirannassa ja kirjastolla


Viikonlopun stressi: kissaeläimet.
Alkavalla viikolla Elmalla on suunnitellusti tärskyt eläinlääkäritädin kanssa, ettei iske pentukuume. 
Stressi.
Myös Viiru on menossa sovitusti tärskyille eläinlääkäritädin kanssa, turkinhoidollisista syistä. 
Stressi.
Arppu oireilee omituisesti omiaan. Ehkä sillekin tarvitaan tärskyt eläinlääkäritädin kanssa.
Stressi.

tytsit samassa kuvassa

kerrostalokyttääjät Arppu ja Viiru

viikonlopun tätä ei voi kertoa
tositeevee"tähti" (?) melkein pilasi hottideittini hraH:n kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kisulaiset on kyllä niin söpöjä :) Hienoa, että nuoriso innostui teatterista. Kivuliaasti se muistuttaa minua siitä, että olen luvannut viedä esikoisemme musikaaliin, mutta en ole saanut tehtyä sen eteen mitään. Enkä senkään eteen, että menisimme Hra Kepposen kanssa teatteriin.

    Kerro heti lisää että miten hottideittisi meinasi mennä pilalle :D :D

    VastaaPoista