pelastautumissuunnitelma

 Tilanne:

Luksusristeily eteläisellä lämpimällä merellä.
kohtalaisen haittomalla, kiitos!

tämä symboloi luksusta


Hups! Laiva alkaa upota!
en tiedä miksi, se nyt vaan uppoaa. jotenkin vaarattomasti kuitenkin, kiitos!

Eipä hätiä mitiä. Pelastaudun urheasti pelastussoutuveneeseen ja lähden soutelemaan kohti horisontissa siintävää saarta tai riuttaa tai atollia tai mikälietä.

Hups! Kilometrin soudettuani pelastussoutuvene alkaa upota!
no en todellakaan tiedä miksi, se nyt vain uppoaa. kohtalaisen vaarattomasti. ei haita ympärillä.

Eipä hätiä mitiä. Alan uidapolskutella urheasti eteenpäin kohti nyt jo vähän lähempänä horisontissa siintävää saarta tai riuttaa tai atollia tai mikälietä.

Onnekkaasti saarelle riutalle atollille millelie on matkaa enää vähän vajaa kilometri. 

Mutta hups! Saari onkin kallosaari! Pitää kiivetä kalliolle että pääsee turvaan. Onnekkaasti kallio on vajaat neljä metriä korkea ja siinä on ihan kahvat ja hyvät jalat.
älkää nyt sekaantuko tähän, tämä on minun pelastautumissuunnitelmani, täytyy olla hyvät jalat ja kahvat käsille.
onnekkaasti pelastauduin luksusristeilijältä jalassani kiipeilytossut.

näköjään minulla on mukanani myös mankkapussi
ja juomapullo.


Niinpä kiipeän kalliota ylös.
Ja kas! Olen pelastautunut ihanalle saarelle odottamaan suhteellisen miellyttävää, lihaksikasta pelastushenkilöä noutamaan minut turvallisesti takaisin kotiin.

Ja onnekkaasti sillä saarella ei kasva kookospähkinöitä, koska macheteveitsi, joka minulla taisi olla mukana vielä pelastussoutuveneellä, upposi kummikin.
Saarella on semmoisia hedelmiä, joita voi syödä ilman veistä.
tai ehkä se pelastushenkilö vie minut sittenkin mieluummin jatkamaan sitä risteilyä, se laiva onkin vissiin ponnahtanut takaisin pintaan. Ja näin ymmärrämme, miksi ihmisen kannattaa harjoittaa uintia ja kiipeilyä.
Tarkkaan harkitut lajit varmistavat sen, että ihminen pystyy pelastautumaan alle kahden kilometrin päässä rannasta haittomalla, lämpimällä eteläisellä merellä kalliosaarelle.
juu, tiedän, juoksu puuttuu. pitää kait ruveta sitä myös, että voin sitten juosta täyttä laukkaa sen lihaksikkaan miellyttävän pelastusmiehen syliin. esim. alle 100 m olisi ihan kohtalainen tavoite. ei tarvitse mennä lujaa, kevyt hölkkä riittää varmasti.

esim. kuvan oikeassa reunasta alkava pinkki
on semmoinen mikä minun saaren kalliolla on

 

 

Onhan sinullakin henkilökohtainen pelastautumissuunnitelma?
voi olla esim. että laskettelee karkuun pahaa rikollista vrt. jamesbond tai heittää kahvakuulalla jotain tai jotain

 

 Ainiin. Jotenkin onnekkaasti saarelle edellisen kerran oli pelastautunut kirjastoauto, täynnä hyvänmielen kirjallisuutta odotteluajaksi.

 

 

2 kommenttia:

 1. Mä oon ehkä sellainen Titanicin kapteeni, tilaan shampanjaa ja ostereita ja odottelen pelastajaa tai edes toista pulloa 🥂😉😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nääfst. enpä usko.
   Mä luulen, että joku hurja (dinosaurus? jeti?) ajaa sua takaa lumisissa maastoissa ja sä laskettelet vinhaa vauhtia karkuun kunnes päädyt idyllisen järven rantaan, snorkkeloit hurjaa kyytiä karkuun (ehkä nyt myös manaatit ovat liittyneet jahtiin?) kunnes pääset vastarannalle, ja päädyt hylättyyn, kuvaukselliseen luksuskylpylään, jonka pöydässä onnekkaasti on pullollinen mukavan viileää shampanjaa. Siellä sitten käyt välillä saunomassa pelastajaa odotellessasi.

   Poista