perjantai 20. heinäkuuta 2012

jo on surkeat vitsit

tänään lähdetään pikavisiitille lakeuksille: vanhemman kummipojan konfirmaatioon.

Koko kevään olen asiasta tiennyt, ja vasta eilen sain aikaiseksi hankittua kengät. Jee.
Kengistä tuli hirveä stressi, koska kummipojan kastejuhlissa otetuissa kuvissa minulla on ilmeisesti jalassani talvilenkkarit. (talvilenkkarit? En ole ikinä koskaan enkä kuuna kullanvalkeana omistanut talvilenkkareita. Paitsi noissa kastejuhlissa. Puolustaudun sillä että olin köyhä opiskelija. Ilmeisesti olin niin köyhä, että piti lainata jostain kengät että pääsin ulos köyhän opiskelijan boksistani ja osallistumaan juhlaan.)
Mutta nyt on sitten kengät.

Nyt puuttuu enää asu johon asettua. Ja joka mielellään sopisi niiden kenkien kanssa.

No, onhan tässä useita tunteja aikaa.
Lahja on sentään hankittu.

*

Strömssömme lomailee edelleen. Sekä eteisen liukuovista että suunnattoman hienosta sängystä on parhaillaan tilauksessa kolmannet versiot.
Miten monella eri tavalla voi tehdä mittavirheen?
Ja millainen on sänkytehtaan laadunvalvonta - sama virhe pääsee läpi kahdesti?
Kysyn vaan.

Sänkytehdasjuttu johtuu varmaan siitä, että sängyissä ei ole taskuja. Tiedättekö kun ostaa sellaista tusinavaatetta ja taskussa on lappu että tämän tuotteen sinulle on tarkistanut (alipalkattu alaikäinen ammattiliittoon kuulumaton) Ah Ke Roi.
Koska sängystä puuttuvat taskut, puuttuu myös tarkastaja. Tai sitten sänkyverstaalla on näin kesän kunniaksi töissä kesätyöläinen Hui Lai Lee.

1 kommentti:

  1. Mukavia rippijuhlia. Ne talvilenkkarit kyllä sopisivat tämän kesän keleihin ;)

    Toivottavasti Strömsö palaa pian lomalta tai sänkyihin tulee tasku ja Ah Ke Roi voi vaihtaa pikkasen paremmalla palkalla sänkytehtaaseen.

    VastaaPoista