torstai 27. syyskuuta 2012

karvakierros

Pikkusisko ei olisi tietenkään millään malttanut odottaa ostoksille lähtöä. Ah ja voi sitä karvaliivin odotuksen tuskaa! (grrr...)

Sovitimme yksiä kenkiä urheiluliikkeessä vetelän miesmyyjän avustamina, hyppelehdimme tavarataloon karvapipo-osaston kautta. Ihania kenkiä! ehkä jonkun mielestä.
Kirkkaankellervät muovisaappaat karvavuorella. Vitivalkoiset karvavuorelliset goresaappaat. Mustat pitkävartiset kolmannen valtakunnan vieraana-saappaat, karvavuorella (mikä mahtoikaan olla ostosreissun teema?). Tennarit. Tai toisenlaiset tennarit. Kolmannenlaiset tennarit - Pikkusisko rakastaa tennareita (ja huppareita).
Hän on myös todellinen tulevaisuuden imeldamarcos. ("mä otan yhden kunniakierroksen näillä tossuilla tän kaupan ympäri")

Tyydyttävä kompromissi löytyi mustista karvavuorellisista goretexmex-tennareista, joiden hinta kyllä kirpaisi hetken. Kovasti. Hankinta on ainoastaan sikäli lohdullinen, että tossuilla luultavasti ja toivottavasti pärjää vielä alkutalven sohjosoosissakin. Nauhat vaihdettiin pikalukollisiin.

Karvaliivien hypistelyä yhdessä, toisessa, kolmannessa, neljännessä ja viidennessä liikkeessä. Väliin pörheän, melkein karvaisen fleecehupparin hankinta. ("sain mä sentään jotain vähän karvaista" *iso huokaus*)
Isoveli liittyi hraH:n kanssa ostosjoukkoihin tässä vaiheessa. Poikanen poimii nopeassa tahdissa miestenvaatepuolelta ensimmäisestä rekistä pari pitkähihaista teepaitaa ja sovittaa kahta collegehupparia. Toinen kelpuuttuu jatkoon, ettei vain tarvitsisi mennä hyvänen aika sentään vielä toiseen kauppaan.
Hampaitani kirskutellen lisään tämän liikkeen karvaliivin ostoskasaan. "mä en enää ikinä halua yhtään mitään", lupaa lapsukainen. ("en mäkään", pesaa poikanen).

Kovaa vääntöä aamulla: karvaliivi ei ole liikuntatuntivaate. Aimitenniin?
Ihan epää. Ostetaan uusia vaatteita, eikä niitä saa käyttää. Ja mitenniin hikistyy, eikö se sitten hikisty tavallisessa käytössä?
Itsekseen murpattaen tyttö valitsee sen seitsemäntoista hupparin joukosta lepardikuvioisen hupparin. On tässäkin sentään karvaa. Uudet kengät laitan ihan varmana.

Toivon hartaasti että gorekarvatennarit kelpaisivat myös Isosiskolle. Hän valitsisi mieluummin poikatyttöhenkiset nahkakengät tai -saappaat, joilla hän sitten surutta kiipeäisi puuhun ja loiskuttaisi läpi vesilammikon. Karvatexmextennareilla olisi siinä kyydissä edes joku mahdollisuus.

**

kovanonnen lapsilisähankinnat tähän mennessä
* goretexmex-tennarit
* fleecehuppari
* karvaliivi
* 2x pitkähihainen t-paita
* collegehuppari

vielä puuttuu ainakin
2xvälikausikengät

Ensimmäisen kierroksen ostosvahvuudesta puuttui Isosisko

Olen nääntynyt.

2 kommenttia:

 1. mulle tulee noista karvoista pakostakin mieleen se frendien jakso, jossa muut vierailee joeyn uudessa asunnossa;

  rachel: so now tell me, is this genuine muppet skin?

  sorry :D

  VastaaPoista
 2. :D
  siltä ne kyllä näyttävätkin...

  VastaaPoista