tiistai 11. marraskuuta 2014

LWS-bloggaus

Life without (any) style -bloggausta, iloksenne.

Elämäni on, kuten kaikki tietysti tietävät, paitsi silkkaa sirkkusten siritystä, myös noin yleisesti ottaen pelkästään kadehdittavaa kaikessa seesteisessä levollisuudessaan.

Tyyli, estetiikka - tuo kauneuden kiehtova lumo - ympäröi minua joka hetki, aina ja kaikkialla (ja sen lisäksi lapseni ovat kuvauksellisia ja säkenöivän älykkäitä)

Menneenä lauantaina, tuona päivistä parhaana, keitin perheelleni höyryävää soppaa (ja ovelasti ikuistin itseni lämpöisenpörheässä oloasussani kattilan kylkeen, kotipaita: riettaan pinkki teepaita Seppälän yöasusta, kotihousut: Anttilan alelaari, stailattu lahkeille roiskuneella kloriitilla jonain epäonnisena kissanvessanpesukertana)
Jälkiruuaksi suloisille pulluraposkilleni olen varannut kotitekoisia cookieita (kiitos rvaK; reseptisi on ykkönen! Mutta muodostelussa on vielä pientä hakemista)


Tyhjä tila, tuo levollisuutta luova altis ystävämme hallinnoi kartanomme kaikkia vaakapintoja. (voi sitä kuidun määrää, jolla yritän taltuttaa tuota nurkan takana alati vaanivaa keskenkasvuisnälkää, on näkkäriä, korppua ja leipää. Ja kas, edellisen päivän herkut ovat vielä näkösällä, näin yhdessä nautiskelimme koko perhe puuhakkaasti tortilloista. Yhteinen askar yhdistää perheen niin iloisasti.)Näin viikon ensimmäisenä arki-iltapäivänä, maanantaina, kokoontuivat suloiset silkohapseni yhteiseen opiskelutuokioon kartanomme keittiöön. Yhdessä tukevat he toinen toistaan.Tässä hetkessä meneillänsä tutustuminen maantieteen saloihin.
Pöydässämme tuikkivat kynttilätuikut (etsi kuvasta!) sekä isänpäiväkukkaset humoristisessa voitonpokaalissaan (etsi kuvasta!). Huomaattehan kuinka cookiet ovat lauantaista vajuneet (etsi kuvasta!). Leikkisästi ovat keskenkasvuiset jättäneet välipalatarpeet vielä levälleen, ruokaa odotellessaan.


Ja mitä olisikaan talo ilman jaloissa kiehäävää kissaeläintä, joka yltiösöpöläisenä tekee selvää jälkeä karvakurkusta. (ja hankaloittaa huomattavasti keittiössä liikehdintää)Ja dagens kledjut: kuten useimpina päivinä, olen tänäänkin jälleen pukeissa. (farkut, neuletakki, teepaita, sukat)

*

Mitenkäs rakkaat söpöhöpöpupulaiset, on teidän suloviikkonne alkanut?
Jaa toki hehkeä elämäsi kanssani!


8 kommenttia:

 1. Oi Marika, sä niin pelastit mun karsean aamun. Ei kun ihanaa täydellistä suloista aamua ilahdutut entisestään.

  yritän vastata haasteeseen, mutta tuskin pääsen tasollesi. sun kattaukset ja pöytatasot on aivan liian tyylikkäitä. Asut Kodin Gloriassa selvästi.

  jk. mikä keksiresepti???

  VastaaPoista
 2. Tyyli on tärkeintä. Kohta vetäisen uuntuvamakuupussini niskaan ja kysäisen koiralta, josko ulkona sataisi jo sen verran vähän, että sinne voisi harkita kakkaavansa. Sen jälkeen palanben sohvalke köhimään yhtä räkäisen jälkikasvuni ja kuumavesipulloa imitoivan hauvelin seuraksi. Tyyli on siinä vaiheessa aika vapaa. Onneksi on vuodesohva...

  VastaaPoista
 3. Ja kirjoittaa en osaa edelleenkään, pahoitteluni.

  VastaaPoista
 4. Meillä on melkein kuin teillä. Mutta tietysti sillä erotuksella, että meillä on kaikki suurempaa kuin teillä :) Meidän pöytätasolla on useita erilaisia asetelmia eri kerroksissa. Mä en ymmärrä, miksi muut eivät ole tajunneet tämän hienoutta. Jos pukeutumisessa kerrokset ovat in, niin mikseivät sisustamisessakin? Kysyn vaan.

  Lisäksi olen vienyt design-kotien ajatuksen, että tarkkaan valitut vaatekappaleet roikkuvat makuuhuoneessa henkarilla nähtävillä vielä pidemmälle. Miksi pitää näkyvillä vaan puhtaita vaatteita? Kannattaa ehdottomasti asetella puolipitoiset näkyville. Siinä voi fiilistellä, että eilen pidin tuota ja saada samalla ajatuksen, että miksen pitäisi tänäänkin :)

  VastaaPoista
 5. LOL!

  Täällä bad home day, kämppä taas vaihteeksi pommin jäljiltä. Päivän positiivisin: ikkunat tai oikeastan kovin moni muukaan paikka kodissa eivät nykyään näytä enää niin likaisilta. Aurinko malttaa pysytellä vastapäisen talon takana. Ja sehän on kiva juttu!!

  Iloa!

  VastaaPoista
 6. Tämä pelasti mun väsyneen päiväni. Postausten ykkönen!

  VastaaPoista
 7. Voi sinua Kinttupolkunen, herkesit niin päiväsi kulusta kertomaan, että tässähän alempisäätyinen vetäytyy taaemmas ja pyytää väkeä inventoimaan meidän omat sot...aarteet. Tokihan niitä meiltäkin, toki. Tilulii!

  VastaaPoista
 8. P: no voi räkä, kuka Glooria ja miksi mä asun sen kodissa? :)

  Kati: tyyli ennen kaikkea.

  RvaK: tietysti teillä on suurempaa (ja hienompaa), ei täällä kehä3:n ulkopuolella kyetä suuruuteen. Kerros-design on ihan varmasti tulevaisuuden trendi.
  Oletko ehtinyt jo testata puolipitosten vaatteiden kerrostumat ja kasaumat? - Meillä koeajetaan sitä tyyliratkaisua useassa eri huoneessa.

  VastaaPoista