torstai 16. huhtikuuta 2015

sairastuvalla

flunssaa.
Tai siis, JPK. (JokaPaikkaKipeä; minulla ei nykyään ole mitään kunnollisia tauteja, on vain JPK)
JPK johtaa siihen, että JPK-päivinä alan heti herättyäni arpoa, pystynkö ja jaksanko töihin. Ärsyttävää.
Olen liian kunnollinen ja tunnollinen sellaiseen arvontaan: ei kuumetta, ei oksupoksua tai muuta, on vain JPK.
Tällä kerralla JPK on siis oikeasti nuhakuume, koska sitä on ollut taloudessa liikkeellä.Luonnossa on olemassa semmoisia asioita kuin vakiot, niin kuin nyt vaikka painovoima ja kuulemma sähkömagnetismi.
Ne ovat - näin minulle on kerrottu - semmoisia asioita jotka eivät ikinä muutu.
Sitten on myös sellaista kuin energia, joka myös on vakio. Paitsi että toisilla on ja toisilla ei. (minulla ei justiinsa nyt)

Nyt kun ollaan keskellä opetussuunnitelmauudistusta ja muutenkin varmaan jotenkin maailmanhistoriallisessa mullistuskohdassa, niin esittäisin toiveena, että näihin vakioihin lisättäisiin 1) epä; 2) kissan pakko istua laatikossa. (ks. todistusaineisto yllä; toimme laatikon mamman luota meille ihan vain voidaksemme osoittaa tämän vakion todeksi. QED)

Epähän on - kuten me kaikki tiedämme - semmoinen yleinen taloudessa vallitseva juttu, joka ilmiintyy energian tavoin eikä koskaan poistu. On esim. epää jos taloudessa on kolme mignon-pääsiäismunaa ja kolme lasta ja sitten yksi ei syökään sitä munaansa jälkiruuaksi maanantaina vaan vasta tiistaina. Epää on. QED myös tähän kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti