tiistai 31. toukokuuta 2016

jalka- ja kesälomakriizi

Lähdin eilen kävelemään töistä pyöräkorjaamolle ja huomasin että jalka on ihan vietävän kipeä.
Niin kuin olisin kyykännyt jotain yhden jalan kyykkyä aivan fanaattisesti ja kaiken lisäksi vielä painot käsissä.
Ihmettelin, mitä oikein olen elämälläni tehnyt: en pystynyt muistamaan yhtään fanaattista yhdenjalankyykkäämissessiota, enkä mitään muutakaan semmoista hupituokiota jossa olisin koukistellut ja ojennellut toista koipeloistani toistuvasti ja määrätietoisesti.

Päättelin että joku tautihan siinä koivessa ihan selvästi on.
Lenkutin pyöräkorjaamolle, fillaroin kotiin ja uikutin hraH:lle että jalkaan sattuu.
Lähdimme kävelylle hyvästelemään jalkaani ja ostamaan kissanruokaa koska ihan selvästi mitä siinä ikinä onkaan se johtaa siihen että jalka ihan kohtapuoliin irtoaa, sitten ei enää kävellä ja kissatkin kuolevat nälkään.

Tulin kotiin ja jalkaan sattui aina vain.
Isosisko pyysi lenkille.
Sanoin etten flunssan ja koiven takia mitään lenkkeile, mutta mennään kävelylle, voin siinä samassa hyvästellä jalkani uudestaan tässä vaiheessa tauti oli muuttunut rutto-lepra-kuolioksi joka johtaa paitsi sen kipeämmän jalan, myös toisenkin koiven irtoamiseen ja mätänemiseen.
Otin kameran mukaan ja nilkutimme purtsikalle.
Kyykistyin ottamaan kuvaa metsätähdestä ja silloin iski voimallinen flashback: taisin sunnuntaina olla työhommeleissa ja taisin siinä hässäkässä kuvata aika paljon kaikenmoista semmoisessa hankalassa pituushyppelijäkyykkäyksessä kyykkyyn-ylös-kyykkyyn-ylös.

Ehkä se jalka ei nyt sitten ihan hetikohta vielä irtoakaan.

flashbackin aiheuttaja, jalan ihmeparantaja


*

Tuijotin sunnuntaiaamuna koko perheen kalenteria.
Nuoriso aloittaa kesälomansa lauantaina. Meillä on yhteinen sunnuntai ja semisti yhteinen maanantai ja sen jälkeen näemmekin kaikki toinen toisemme vasta juhannuksen aatonaatonaattona.
Piti laskea kahteen eri kertaan.
Kyllä se niin on.

*




4 kommenttia:

 1. Loistohomma, ettei jalka irtoakaan. Kaikenlaiset kasvit ovat kyllä vaarallisia, kun niitä valokuvaillessa voi saattaa itsensä (ja läheisensä, kuten meillä) hengenvaaraan. Pitäisi kieltää mokomat metsäkasvit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten pitäisi kieltää kamerat?
   Liian vaarallinen harrastus :D

   Poista
 2. Olen kuullut aika usealta suunnalta, että raajojen irtoamiseen johtava lepra-rutto diagnoosi onkin usein ollut virheellinen tai vähintään pahasti ennenaikainen ;) Omalla kohdalla vastaavia on aiheuttanut esim. äkillinen ja raivokas haravointi, voikukkien massatuho

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. diagnoosia tehdessä ei voi koskaan ampua liikaa yli. Liikkeelle lähdetään heti välittömästi lepra-rutto-kuoliolla, eipä sitten tule yllätyksenä tauti.

   Poista