keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

rauhallisesti ja hallitusti

Suloinen lomarentous, siitäkin huolimatta että viikonloppuna rippijuhlitaan.
Pitäisi löytää olematon sisäinen pitopalveluemännyyteni.Viime kesänä ensimmäinen polvi rupesi sanomaan räks ja snärk rappusissa.
Nyt toinen polvi sanoo reps oikeastaan ihan joka kohdassa.
Elo sujuu toistaiseksi vielä varsin hyvin jos en kyykistele tai nouse portaita tai pyöräile holtittomasti, vaan toimin hyvin rauhallisesti, hallitusti ja arvokkaasti.

Arvannette että olen arvokas näky noustessani sisäisen kadotetun pitopalveluemännyyteni voimassa rauhallisesti, epäholtittomasti ja hallitusti porrasjakkaralle tai polkeillessani  arvokkaasti, harkiten ja tyynesti pitkin maita ja mantuja tai kyykistellessäni rauhallisesti ja hallitusti hinksuttelemaan lattialistoja hammasharjalla.   kyllä kaiYritän arvokkaasti, rauhallisesti, hallitusti ja holtillisesti saada kaikki kyykistelyä ja /tai porrasjakkarointia ja /tai polkeilua vaativat rippijuhla-askareet hoidettua ennen kuin minut määrätään ulkonaliikkumis- ja muuhun kieltoon tai ennen kuin polvi sanoo yhteistyösopimuksensa in persona personamente irti.

Semmoista se on, lomalaisen elämä.


ps. rippilapsella oli rippikouluunlähtökriizi. Se olisi halunnut ottaa mukaan koraanin. ei sitten kumminkaan ottanut, vaikka vasiten kaivoin sen esiin kirjahyllystä. ihme vastahankaisuutta.

6 kommenttia:

 1. Minä arvostan koraanin kanssa rippikouluun (melkeinkin) lähteviä!

  Itse epäilin aikanani niin, että rippipappi totesi minusta tulevan kunnon kristityn. Epäilys kun kuulemma on uskon eteinen. No, porstuaa pidemmälle on sitten päässytkään ... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän pieni annos epäilyä ole ihan hyväksi ihmiselle :)

   Poista
 2. No mutta, koraanihan on, sanovat rauhan ja viisuden opas. (Raamatunkin pitäisi olla.) Miksei, nuorena on vailla niitä ennakkokäsityksiä ja kaiken maailman rasitteita. Ja en nyt ota tässä kantaa maailanpolitiikkaan ;-). Oma rippipappini oli ns. leipäpappi, ihan itse piti etsiä se oma ajatusmaailma ja asennoituminen kuten varmaan useimpien meistä. Kiitos sinulle hyvästä blogista.

  VastaaPoista
 3. Polviin pitää todeta, että ei kannata masentua. Minun diagnoosi ennen joulua oli, että näillä polvilla ei ikinä esim. lasketella ja saman tien kannattaa aloittaa 1g panadol per yö ja päivällä tarvittaessa. Kohdalleni osui erinomainen fysioterapeutti ja sopivalla treenillä näillä polvilla olen lasketellut ja kävellyt maastossakin kilometrejä ilman ensimmäistäkään panadolia.

  Hyviä rippijuhlia! Anna sisäisen pitopalveluemännyytesi loistaa!
  Kiellän ehdottamasti minkään hinkkaamisen hammasharjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   polviin buranaa ja lepoa (näkis vaan)
   hammasharja katosi jo siivouksen alkutiimellyksessä, homma hanskassa siis :)

   Poista