blogimysteeri

Yksi päivä oli töissä hiljainen kaffepaussi.
Menin joutessani entisen tuttavuuteni, laatulehti vauvan keskustelupalstalle, jee (en varmana linkitä).

Siellä oli semmoinen aihe kuin blogimaailman suurimmat mysteerit ja minä tietysti ajattelin että minä ainakin olen suuri mysteeri ja muutamia muitakin mysteereitä tuli mieleen.

No ei, ne pohtivat vaan että mitä tapahtui jonkun Uunon hampsterille ja missä on jonkun toisen uusi mikälie-käsilaukku kun siitä ei ole näytetty kuin paketti.

Ja minä tietysti että kuka hiivatin ihmeen Uuno nimi ehkä muutettu ja mitä väliä jostain käsilaukusta, keskittykää relevantteihin, kiitos.

Onko ihanan Elisan koiran nimi Vuffe?
Löytääkö Pinkki kadonneet ääriviivansa, ja ovatko ne edes kadonnneet?
Mitä tarjotaan rvaKepposen työpaikalla tämän viikon pullaperjantaissa?
Tietääkö muotikoordinaattori, milloin pystyraita tulee muotiin?7 kommenttia:

 1. Kyllä noi on niin relevantteja kysymyksiä, että aloitan heti uuden ketjun: blogimaailman suurimmat mysteerit- OFFICIAL!

  :D Kiitos nauruista

  VastaaPoista
 2. Heh, heh, hee :D :D Voihan Uunon hampsteri sentään!
  Kiitos päivän makeimmista nauruista!
  Lukaisin muuten pätkän samaa keskustelua oikojan aulassa.

  Pieni oikolukukorjaus pullapäivä on torstaisin ;) Pitää jo etukäteen mainostaa, että tällä viikolla se on poikkeuksellisesti perjantaina ja vuorossa on megalomaalinen spektaakkeli. Saksalainen kolleega on kerännyt meiltä kaikilta rahaa ja ostaa sillä viinaa ja sokeria. Niistä sekoitellaan booli ja sitten se erikoisbooli sytytetään tuleen ja ihaillaan. Kuulemma saksalainen jouluperinne, jolla myös voi juhlistaa uutta vuotta. Sitä en tiedä, että mitä sitten enää juodaan, ehkä sitä pahaa toimistokahvia. Laitoin kuitenkin jo roposeni likoon päästäkseni osallistumaan spektaakkeliin ja varasin sen tarvittavan kokonaisen tunnin alkoholilieskojen seuraamiselle.

  Varovaisina tyyppeinä varasimme saunakabinetin spektaakkelille, koska siellä on jauhesammutin kätevästi saatavilla :D

  Olen jo yhden palaverin joutunut perumaan because of a previous engagement. En kehdannut kuitenkaan kertoa, että työpaikkahengen kohottamiseksi aiomme omakustanteisesti polttaa viinaa juuri kyseiseen aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no näinhän ne mysteerit ratkeavat kuin itsestään; pullatorstain sijaan viinanpolttoperjantai. :D
   (pitäisiköhän ehdottaa meillekin sellaista?)

   Poista
 3. Pystyraidan muotiintulo kiinnostaisi muakin. Kävin tässä juuri suuren huoneidenvaihto-operaation lomassa läpi vaaterekkiäni, ja mullapas on aika monta pystyraitaista kauluspaitaa! Eri väreissä ja malleissa. Vanhimmat ovat tuolta 2000-luvun alusta ja uudemmat siltä edelliseltä pystyraitamuotikaudelta, joka oli kai... joskus tässä välissä?

  Että saisivat tulla trendikkäiksi taas, niin pääsisi pitämään. Kunnon marttana olen huono heittämään pois vaatteita, a) jotka ovat hyvässä kunnossa ja b) joista satun pitämään.

  Plus ei kai nykyään kannata hankkiutua enää mistään hyvin toimivista vaatteista eroon, koska muodin sykli on niin nopea. Mistä vetoa, että kohta aletaan puhua 2010-luvun alkupuoliskon muodin uudesta tulemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuten sanottua, blogimysteerit ratkeavat kuin itsestään.
   Pystyraitakin tekee ilmeisesti vahvaa tuloaan, jos se kerran jo noin käyttövalmiina väijyy komerossa.

   Poista
 4. Buahhhahhahhaa!
  Taas on kateelliset vauvapalstoilla pohtineet. "Ihan varmaan ei ole hankkinut oikeasti laukkua. Laatikon saanut kaveriltaan ja täällä nyt meitä hämää".
  Loistava idis. Mäkin taidan laittaa tänne vaatepussien kuvia mun ihanista vaatteista joita mulla muka on.

  Jk. Ääriiviivat löytyivät. Ne on viereisessä huoneessa. Niin olen salaa levinnyt etten hokannut ääriviivojen siirtyneen silmänkantamattomiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä mä sanoin, mysteerit ratkeavat :)

   Pitää varmaan laittaa kuva jostain cittarin pussista ja arvuutella, että minkä vaatteen viimeksi ostin, arvatkaa!

   Poista