lomanjälkeiskriizi

Maanantai - verstaan lämpötila siedettävä. Työkaverit siedettäviä. Sähköpostin määrä - siedettävä. Odottavat hommelit - siedettäviä. Salasanat muistissa ja työmäärä kaikenkaikkiaan - siedettävä.
Ei suuria kriizejä.
Tulee varmaan kiva viikko ja elokuu ja syksy ja elämä.

Tiistai - verstaan lämpötila kuumempi. Työkaverit - no jaa. Sähköpostin määrä - siedettävä. Sähköpostin laatu - no jaa. Odottavat hommelit - no jaa.
Kriizi: ei ole perjantai.

Keskiviikko - aina vain kuumempaa. Vähän melkein tukalaa. Työkaverit - grr. Yksi turha palaveri, asiasta joka oli hoidettu sähköpostilla jo ennen lomaa, grr. Sähköpostin laatu: grr - siis ihan oikeasti hei, hoitakaa itse hommelinne.
Kriizi: ei ole perjantai.
Saavutus: pakottauduin uimaan aamutöiden ja iltapalaverin välillä. Lähteminen oli järjettömän vaikeaa. Vesi oli märkää ja kylmää. Hetkellisesti tuli kyllä ihan hyvä olo. Mutta ei ollut perjantai kun tulin pois altaasta.
Iltatöitä: iltapalaveri. Jos vaikka viitsisitte valmistautua - tai edes tulla paikalle kun järjestetään tämmöistä.
Kriizi: ei edelleenkään ole perjantai.

Torstai - ihan helkkarin kuumaa. Tukalaa suorastaan, kesken päivän tuli huono olo. Työkaverit - tupla-grr. Kenttähommeleita, joita IN-HO-AN. Muuten kyllä aika kivoja työsaavutuksia. Sähköpostin laatu: tupla-grr - älkää vaivatko minua näillä asioilla, oikeasti.
Kriizi: perjantaita ei lähimaillakaan.

Voikunolisjoperjantai
5 kommenttia:

 1. No mutta se perjantai on ihan just kohta nyt nyt nyt, eikö ookin?
  <3

  T. Hän joka miettii, että meneekö perjantaina töihin vai ei. Ehkä hetkeksi? Kahville? Kurkkaamaan s-posteja?

  Hyvää viikonloppua jahka se koittaa!

  VastaaPoista
 2. Nyt se on jo päällä. Perjantai. Vielä kun hiukan jaksat, alkaa viikonloppu olla jo kohdalla :)

  VastaaPoista
 3. NYT on perjantai, ja oon varma, että kohta ei enää ole grr. Jaksaa jaksaa (hoen tätä yhtä lailla itselleni kuin kaikille työssä puurtaville)! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä se siitä lähtee sujumaan töiden teko. Minä onnistuin lusmuilemaan koko ensimmäisen viikon pahemmin kriiziyttämättä. Tosin en voi paljoa kehuskella viikon tuotoksilla :D :D :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista