pääsiäiskuulumisia

 vietin jonkinasteista somepaastoa, toisina päivinä enemmän, toisina vähemmän. Teki hyvää.

Onneksi olin. Se vähä, mitä plarasin, oli sellaista kaikilla muilla on kivaa ja kaunista ja kukkia ja kattauksia ja vaikka mitä ulkoilu-puutarha-piha-yhteishommelia.

Kävelin, mutta en niin paljon kuin luulin.

Opiskeluhommat eivät huvittaneet.

Mikään luova ei innostanut.

Kevätneuleen kudoin valmiiksi. Sentään.

Luin, mutta en niin paljon kuin olisin halunnut. Ja kirjatkin olivat ihan tyhmiä.
Yhden söi kissa. Joudun ehkä korvaamaan kirjastolle. kyllä, kissa voi ilkeyksissään /ahneuksissaan/ vatsavaivoissaan /mustasukkaisuuksissaan /nälissään syödärouskutella ihmisen kirjaa. Ehkä olisi oikeampaa sanoa että yhtä söi kissa. ei se sentään koko kirjaa popsinut.Meillä osoittautui lähestulkoon ylivoimaisen vaikeaksi asetella yhteen viiden ihmisen aikatauluja. miten vaikeaa se voi olla, kun kenenkään ei pitäisi olla yhtään missään?
Lopulta päädyimme ortodoksiratkaisuun: meillä vietettiin pääsiäistä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Onnistuin ottamaan kahdet päivänokoset edeltävästi, ja olin keskiyöllä ihan hereillä. 

Söimme pientä yöpalaa. Katselimme ortodokseja. Nuoriso teki minusta paavin seuraajan instassa

Outoa on se, että kärsin sunnuntaiangstista, vaikka vapaapäivät jatkuvat yhä.
Oli oikeasti kivampaa ja rentouttavampaa kuin tekstistä voisi päätellä. Kirottu sunnuntaiangst.

*

4/30 tai 35/31

3 kommenttia:

 1. Minulla oli paljon suunnitelmia pääsiäisloman ajaksi. Osan sain tehtyä, osaa en. Syöty on ja pallona sohvalla puolelta toiselle kääntyilty :D Aloitin polkupyöräkauden (yksi pitkä lenkki). Oli älyttömän kylmä tuuli. Sitten satoi lunta ja pyörä takaisin talliin, kesäpyöräilijä kun olen ;) Vielä on yksi päivä vapaata- peukkua sille!

  VastaaPoista
 2. Saan kiinni sunnuntaiangstista. Poden sitä nyt toista päivää vailla syytä.
  Ehkä somen takia. Todellakin "kaikki" muut tekee kaikkea ihanaa yhdessä ja pihat kukoistaa ja kaikki nauraa hoikkina ja syö silti herkkuja.

  VastaaPoista
 3. Ja vielä kaksi sunnuntaita perä jälkeen. Ei kiva.

  Kissan syömä kirja hitusen huvitti. Koirien syömiä meille palautuu tämän tästä - paras oli nimeltään Ongelmakoiria ja koiraongelmia. Ei ollut ratkennut. Ongelmat.

  VastaaPoista