Tuleeko Riley?

Epäilen että pesukoneessamme on madonreikä.

Tunnettu teoriahan on, että pesukoneen takaseinässä on musta aukko, joka aktivoituu linkousvaiheessa, mutta meillä tapahtuu kyllä vielä kummallisempia asioita.

Minulta katoilee sukkia.

Ostin nipun hempeitä pastellinvärisiä sukkia, kun ajattelin, että niitä eivät kähvellä sen pahemmin Lehtori kuin sukkavalinnoissaan konservatiiviset nuoretkaan. 

Minulla oli hempeät keltaiset, vaaleansiniset, vaaleanpunaiset, mintunvihreät ja vähän räväkämmät marjapuuron väriset sukat.

Ja sitten niitä ei yhtäkkiä enää ollutkaan. Ehdin käyttää kutakin paria ehkä kahdesti, ja sitten ne katosivat. Ihan kokonaan. Vips vain.

Sukkalaatikossani on 1 kpl räväkän marjapuuronvärisiä sukkia, ja kaikki muut sukat (9kpl) ovat kadoneet tyystin.

No tämän sukkajutun voi vallan mainiosti selittää sillä mustalla aukolla, sen uhriksi on joutunut moni muuukin, mutta sitten tulevat ne kummallisuudet. 

Yhtenä päivänä pesukoneen tiivisteistä löytyi sytkäri.

Minulta se ei ollut kateissa, eikä Lehtoriltakaan. Eikä nuorisostakaan kukaan tunnustanut sitä kaipaavansa. (Ne ovat tietysti ovelia epattoja, eivätkä tunnusta mitään sytkäreihin liittyvää, koska epäilevät joutuvansa ristikuulusteluun.) Se sytkäri lojui päiväkausia löydettävänä ihan julkisella paikalla kartanossamme, kunnes viskasin sen pois. Kun ei kerran kellekään kelvannut.

Seuraavaksi pesukoneen tiivisteistä löytyi Riley. Tai siis Rileyn nimilappu.

Luulin että Riley on Isoveljen joku roolipelijuttu, joka oli vahingossa joutunut pesukoneeseen, mutta kukaan nuorisosta - Isoveli mukaanlukien - ei tunnustanut eikä tunnistanut Rileytä. (Laitan kuvan, kun olen sellaisen nettiyhteyden päässä, että kuvan lisääminen onnistuu. On vähän kuormitettu tämä väylä)

Elättelen toiveita että seuraavaksi pesukoneestamme ilmestyy ihan koko Riley, eikä pelkästään hänen nimilappunsa ja sytkärinsä.

Arvelen, että koska hän tulee pesukoneesta, hän on todennäköisesti paidaton ja tukka varmaan viehättävän pörheä ja mukavasti linkouksen jäljiltä myös kostea? Ehkä vaahto helmeilee hänen lihaksikkaalla paidattomalla ylävartalollaan? Ehkä hän kiskaisee minut mukanaan madonreiän kautta johonkin toiseen ulottuvuuteen ja me ratsastamme käsikädessä kohti paidattomia seikkaluita tai jotain?

Toivottavasti ennen Rileytä tulee jotain mukavaa vielä.

Mitä kannattaisi toivoa?*

Tämmöisiä asioita ihminen pohtii kun istuu junassa Hki-Joensuu. 10 kommenttia:

 1. Eihän se kuitenkaan se kuuluisa (just kuollut) Lucinda kuitenkaan ole?!?

  Apua ;-)

  Jos se reinkarnoituu Turkuun?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en halua, että se on Lucinda. Mä haluan jonkun ihan oikean Rileyn :)

   Poista
 2. Voi jestas sentään, kyllä nauroin täällä sekä sukkia että matkaasi Rileyn kanssa. Olen näköjään myös hiukan kateellinen teidän madonreikäkoneellenne, meidän vehkeestämme puuttuu selvästikin kaikki mystisyys ja mielenkiinto. Sinne ei katoa, eikä sieltä löydy yllätyksiä. Minkä merkkinen teidän satumaanpesuri oikein on?

  Iloista matkaa Joensuuhun, tuohon ihanaan kaupunkiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ihan tosissaan kenenkään muun pesukone syö sukkia?
   Mikä maanantaimalli meillä on?

   Poista
 3. Jestas! Mun pyykkikoneessa on varmaan jokin vika (tai siis kaikissa), koskaan ei ole kadonnut yhtään mikään. Valitettavasti. Ei kyllä vastavuoroisesti löytynytkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko meidän kone joku maanantaimalli, joka kadottelee tavaroita? (No, toisaalta, se myös ilmestyttää tavaroita, että ihan hyvä)

   Poista
 4. Tirsk. Jos se onkin Lucinda Riley? Vaikka ei haittaa, onnistuuhan ratsastaminen märässä tukassa paidattomasti keneltä vaan! Jännäksi menee, jos Hän kömpii koneesta, silloin voidaan jo puhua rajojen ylittämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taida haluta Lucindaa. Mä taidan haluta jonkun toisen Rileyn ;)

   Poista
 5. Meidän pyykkiprosessi hukkaa myös kaikenlaista, osa ei enää ikinä ilmiinny takaisin kotiimme. Sinänsä siis tuttu ilmiö :)

  Riley on ymmärtääkseni myöskin naisen etunimi :D Jolloin tekstisi muuttuu ainakin minun silmissäni aika lialla :D :D :D

  Kannattaa ehdottomasti toivoa jotain! Minullehan kerran universumi lähetti erinomainen hamam-pyyhkeen eikä ole vieläkään selvinnyt sen alkuperä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa huojentavaa, että en ole ainoa jonka pesukone kadottelee asioita.

   Kyllä olen päättänyt että mies-Riley on hän joka pesukoneessamme asustelee. Pitää keksiäkäisellä naisella jotain haaveksittavaa olla ;)

   Poista