torstai 4. marraskuuta 2010

keskiviikko vaikka onkin torstai

verstaalla hiljenee: UPM lähti syyslomalle, ja muutenkin on hiljaisempaa, ja koska olin eilen kovasti ahkera, voin varmaan tänään ihan vähän relata?
Paitsi että läksiäisiksi UPM testamenttasi meille työläisille hallinnoitavaksi keskikokoisen kriisin: pääsemme treenaamaan tiukanpaikan tiedottamista ja vastaamaan sen seitsemääntoista kysymykseen. Maailman mittakaavassa pientä, meillä niin kovin suurta ja tärkeää.

*

Kauhukolmikko alkoi pohtia lähestyvää joulua. Tai minä aloin.
Voisimme viettää esijoulua ja jälkijoulua ystäväperheen kanssa ja keskijoulua keskenämme, paitsi että voisimme käydä vähän kävelyllä. Ja Jaakko-tontun joulukalenteri ainakin pitää olla. Ja joululahjoja. Ja ruokaa. Ja äiti, tiesiksä muuten että Jaakko-tonttu asuu tuolla keittiönseinän sisällä?

*

Keräsin kaiken lisäksi eilen ainakin pienen kipollisen hyvän äidin pisteitä. Isosisko on koulussa tutustunut ompelukoneen käyttöön, ja menin tunnustamaan että meilläkin sellainen laite on. Se kaivettiin esiin, ja ommeltiin edellispäivänä naamiaisvarusteita kimuleille ja eilen nukenvaatteita.
Lopputulos on horjuva, mutta molemmat tytöt ovat päässeet huristelemaan eteen ja taakse.
Pikkusisko valitti nukkumaanmennessä, että silmissä pyörii.
IN-HO-AN ompelemista. Kangas menee aina krymppyyn, neula katkeaa ja saumat ratkeaa.

*
Kopsasin eilen vanhan blogini tekstejä talteen: tiedostossa on viisisataa sivua (kaksi viimeisintä vuotta) - missäköhän uskaltaisin printata sen...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti