Päivän kysymys

Päätin ruveta extrasuperhyper-vuorovaikutteiseksi.

Rakkaat lukijat: mistä kirjoittaisin?

Pitäisikö olla kuveja kans?

kyselee keskiviikkoon juuttunut.

4 kommenttia:

 1. Mä luen sun jokaisen tekstin ja saan blogistasi hyvän mielen! Usein jopa naureskelen täällä itsekseni. Sinulla on todella sana hallussa ja tekstejäsi on ilo lukea.

  Kuvat on joskus kivoja, mutta ei ne ole mitenkään pakollisia. Esim. pelkkiä kuvablogeja en seuraa ollenkaan, omissakin kuvissa on riittävästi. Itse yritän laittaa kuvan joka tekstiin, mutta halauan että sillä on samalla joku yhteys asiaan. Siksi en postailekaan juttuja niin usein, kun yhdessäkin on joskus aika tekeminen.

  Olen ymmärtänyt, että luet aika paljon. Joskus voisit laittaa jonkun arvion lukemistasi kirjoista, ehkä suosikkikirjojesi listakin olisi kivaa kuultavaa (mä aina rakastan listoja). En osaa oikein muuta sanoa. Kirjoita mitä kirjoitat, minä luen kyllä.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, kirjoita mitä tulee mieleen. En oikeastaan ole osannut kaivata kuvia täällä sinun blogissasi, sillä tekstit on niin värikkäästi kirjoitettu, ettei kuville ole tilausta.

  VastaaPoista
 3. Jatka valitsemallasi linjalla. Toki voit mennä vielä enemmän henkilökohtaisuuksiin ;)
  Mutta joo, luen joka tapauksessa, koska olet hyvä kirjoittaja. Kuvia en kaipaa, sanat riittää. (ja kiva etten ole ainoa kuvaton :) )

  VastaaPoista
 4. kiitos kehuista - en kyllä kysellyt sen takia, vaan koska pää oli aivan tyhjä.

  Tiitu: vai vielä henkilökohtaisuuksiin...! hmh.

  VastaaPoista