loman jälkeen

ja täällä taas *huokaus*

Olen päättänyt lopettaa
1) juomisen; olen ihan lopen kyllästynyt kaikkiin nesteisiin. Veteen, limuihin, kahviin, viiniin, veteen, veteen, veteen.
2) syömisen; olen ihan lopen kyllästynyt myös syömiseen. Varsinkin fetajuuston.
3) kotityöt; en ehtinyt vielä levätä tarpeeksi.
4) istumisen; ahterissa on makuuhaavoja.
5) ehkä myös työnteon; luulin että on tekemistä, muttei olekaan.
6) lukemisen; lomakirjastoni oli aika tylsä. Ehdin lukea kaikki kirjani, ja lisäksi lasten lomakirjastosta kolme nuortenkirjaa.

Mietin pitäisikö liittyä naamakirjaan.
Ennen matkaa kirjoitin vihkooni kaikki sellaiset ystävät ja kylänmiehet joille pitää matkalta lähettää kortti. Keksin viisi. Ja niiden osoitteet minulla oli mukana.
Sitten siellä paikan päällä huomasin että niitä onkin ainakin seitsemän, tai kymmenen. Eikä minulla ollut mitään osoitteita.
Naamakirjasta olisi varmaan kätevästi voinut tarkistaa, montako kaveria on.
No, toivottavasti kaikki virtaset saavat korttinsa, vaikka osoitteena onkin vain "virtanen, suomi"
Olin myös tosi ovela ja naamioin muutaman tärkeän numerosarjan valeosoitteisiin.
Siellä perillä ihmettelin ihan kympillä, että keitä pahuksia nämä virtaset oikein ovat, en kyllä tunne. Enkä varmalla laita niille korttia. Että jos joku ei saa korttia, niin se johtuu vain siitä, että luulin teitä salatunnussanoiksi enkä ihmisiksi ollenkaan. Eikä siitä toisesta jutusta, siitä etten muistanut montako kaveria on.

Ihan seko olo.

*
Naperot ovat ihanan isoja; olivat vilpittömän kiinnostuneita sopivan pienestä määrästä nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita.
Ensimmäiset kymmenen päivää vain uitiin. Sen jälkeen myös kulttuurimatkailimme raunioilla, kylissä, kirkoissa ja luostareissa. Mykistävän mukavaa.

Mykistävän mukavaa oli myös se, ettei ilmastointilaite enää humistanut jäätävänkylmää ilmaa suoraan pärstäimeeni kun yritin nukkua, ja se, ettei kukko kiekunut kaiken yötä.
Mutta sen sijaan kissat sekoilivat ja oli kamalan kuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti