extrawaterresistant

Aivan liian äkkiä vajosin takaisin verstas-apatiaan: tämä on kyllä jo nähty, niin moneen kertaan. Olen tänään töiden lisäksi sompaillut avointen työpaikkojen ja kiinnostavien opiskeluvaihtoehtojen loputtomassa hetteikössä. Työ2 alkaa ensi viikolla, mutta näin alkuvaiheessa se ei vielä riitä täyttämään päiviäni, kunhan nyt pakottaa vähän valppaammaksi hetkittäin.
Verstaselämässä on puolensa: vapaat kuviot aika pitkälti, mutta turhaumakerroin alkaa kyllä olla jo vähän turhan suuri.
Kaipaan haastetta: pohdittavaa, tehtävää, nähtävää.
Löysin kaksi opiskelumahdollisuutta, ja takataskussa on aina mahdollisuus tehdä kasviksen opinnot valmiiksi. Se on hätätilaratkaisu jos en muuta keksi.
Ehkä työ2 poikii jotain lähitulevaisuudessa.

*

Kotielämänkin otin heti tiukkaan hallintaan: jääkaappi on täytetty, ruokaa keitelty parin päivän tarpeisiin, leipää leivottu ja kaiken huipuksi Isoveli pakotti minut lenkille.
Kyllä teki hyvää.
Varsinkin se kuuma suihku lenkin jälkeen. Se oli parasta.
Silasin koko homman tuhdilla kerroksella kuorinta-aineita: toivottavasti se tymäkkä extrawaterresistant-aurinkovoide alkaa pikkuhiljaa irrota. Goretex ei ole kuulkaa yhtään mitään verrattuna näiden tämän päivän aurinkorasvojen vedensietokykyyn. Ajattelin että jos syksy on kovasti sateinen, valelen itseni extrawaterresistantilla niin en varmasti kastu. Vaikka vaatteet sitten tulevatkin ällöttävän näljäisiksi. (on kuulkaa inhottavaa ahtaa sitä aurinkorasvaishikisnäljäistä pyykkiä pesukoneeseen. Yök.)

Aloimme eilen pohtia hraHakkaraisen kanssa eteisremppaa. HraHakkarainen ilmoitti ettei halua kuulla puhuttavankaan koko asiasta, johon minä, että ei sillä niin kiire, olen ajatellut miettiä sitä joskus joulun jälkeen.
HraH sai ähkyn.
Kuulemma ihan liian pian.

*
Yksi on kyllä ihan epäreilu juttu. Nimittäin rusketus.
HraHakkarainen istui koko loman kuin herkkähipiäinen pikkumummeli aurinkovarjon alla, luonnollisesti extrawaterresistantin kuorruttamana, aurinkolaseissa ja aurinkohatussa. Se poistui varjosta vain tehdäkseen sellaisia kolmen sekunnin uimapyrähdyksiä, muuten se vain istui. Varjossa.
Ja sen selkäpuoli on silti ihan ruskea!
Että miten se aurinko voi sillä lailla kumottaa läpi varjon ja istuimen ja pyyhkeen ja extrawaterresistantin, kun minuun taas ei, vaikka tein ihan samat jutut?

*
Pitäisi suunnitella lähiviikkojen ruokalistaa.
Pitäisi päivittää lasten vaatevarastot syksyä ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti